Ατόνησε η αστυνόμευση;

Άρχισαν να εμφανίζονται κρούσματα κλοπών από τα σπίτια του χωριού παράλληλα με την έναρξη των εργασιών για την άρση της επικινδυνότητας των κτιρίων.

Προχτές επρόκειτο να κατεδαφιστεί ένα σπίτι στην είσοδο του χωριού και ο ιδιοκτήτης πήγε πρωί πρωί με εργάτες να απομακρύνει κάποια πράγματα που μέχρι το προηγούμενο απόγευμα φαίνονταν από το δρόμο. Ήταν εξαφανισμένα!

Σήμερα πήγε ο ιδιοκτήτης άλλου σπιτιού που επίκειται η κατεδάφισή του να πάρει κάποια πράγματα (ενθύμια περισσότερο)από την ημιυπόγεια αποθήκη. Βρήκε τα καπάκια από τις “λαδίκες” (οπως τις είπε, αλλιώς λάντζες λαδιού) πεταμένα κάτω (έψαχναν για λάδια) και έλειπε ένας καδραρισμένος κεντητός πίνακας που μέχρι πριν δυο μέρες ήταν στη θέση του.

Σε τρίτο σπίτι κοντά στην ίδια περιοχή ήταν σπασμένο το λουκέτο (δεν γνωρίζουμε αν έλειπε κάτι).

Κάτι πρέπει να γίνει τώρα που είναι αρχή.Υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος της (νυχτερινής) αυτοδικίας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Ατόνησε η αστυνόμευση;

  1. Ο/Η Αναστασιου Μπαμπης λέει:

    Το χωριο κακα τα ψεματα δεν φυλαγεται. Το να κλεισεις 2-3εισοδους του χωριου δεν κανεις τιποτα . Απο την μερια του ποταμου στη θεση Μαχμουτι ηταν ανοικτα ολο το 24ωρο και αφυλακτος ο δρομος του ποταμου απο τις 18 Ιουνιου που πηγα μεχρι και την ημερα που εφυγα , 17 μερες μετα . Και το γνωριζω γιατι διανυκτερευσα τις τρεις τελευταιες νυχτες στην αυλη του σπιτιου μου, διπλα στον ΟΤΕ. Περιπολιες στο χωριο δεν γινοντουσαν , τουλαχιστον απο την δυτικη πλευρα . Παντως ας ψαξουν και τους αλλοδαπους κατοικους του χωριου μαζι με καποια φρουτα δικα μας …Κατι θα βρουνε .

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ραβδαροοοοοοοοο τώρα που ειναι νωρίς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.