Για την ματαίωση της εκδήλωσης

Η Βιβλιοθήκη Βρίσας είχε ζητήσει στις 11 Ιανουαρίου 2024 από τον Προϊστάμενο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου κ. Παύλο Τριανταφυλλίδη να συμμετάσχει σε εκδήλωση για τους αρχαιολογικούς χώρους του χωριού μας που θα γίνονταν το απόγευμα της 7ης Αυγούστου. Στην αρχή τηλεφωνικά και στη συνέχεια με γραπτό μαιιλ δέχτηκε με ευχαρίστηση.

Στις 10 Ιουλίου, και πριν προβούμε σε εκτύπωση αφισών και προσκλήσεων, τηλεφωνικά επιβεβαιώσαμε την συμμετοχή του και καθορίσαμε την ώρα (7.30) και το χώρο.

Την πρώτη Αυγούστου από το γραφείο του κ. Τριανταφυλλίδη μας είπαν ότι κατά λάθος έκλεισε την ίδια μέρα συμμετοχή και σε άλλη εκδήλωση και μας ζήτησαν να αλλάξουμε εμείς την ημέρα της εκδήλωσης. Με δεδομένο ότι είχαμε ήδη αναρτήσει τις αφίσες και είχαμε στείλει προσκλήσεις σε πολλούς αυτοδιοικητικούς Α και Β βαθμού και θεωρώντας ότι έπρεπε να τηρηθεί η δική μας προ εξαμήνου συμφωνία, ζητήσαμε να τηρηθούν όσα είχαμε συμφωνήσει και να μην ισχύσει το “άστους αυτούς στο χωριό!”

Ο κ. Τριανταφυλλίδης με ηλεκτρονικό μήνυμά του αντιπρότεινε να κάνουμε την εκδήλωσή μας στις 5.00 το απόγευμα!!!

Αυτό θεωρήθηκε προσβλητικό και τονίζοντας ότι και στα χωριά υπάρχει αξιοπρέπεια αρνηθήκαμε.

Ως Βιβλιοθήκη ευχαριστούμε τον χωριανό μας Κωνσταντίνο Κώστα για τον κόπο και τον χρόνο που κατέβαλε για να ετοιμάσει τη δική του εισήγηση στην εκδήλωση και χαιρόμαστε που συμφώνησε απόλυτα με την απόφαση της Βιβλιοθήκης.

Πρέπει να το καταλάβουν όλοι ότι η Βρίσα έχει αξιοπρέπεια, ζει και επιμένει, και απαιτεί από όλους να τη σέβονται.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Για την ματαίωση της εκδήλωσης

  1. Ο/Η Κων.Κώστας λέει:

    Ο κος Τριανταφυλλίδης αγνόησε μια ολκληρη τοπική κοινωνί για να ικανοπθήσει πρόσωπα. Ετσι λειτουργεί το σύστημα. Χρειάζονται ημέτεροι, καιπου υεποστηρίζουν τις θέσεις της Αρχαιολογίας σχετικά με τα αρχαιολογικά της Βρίσας – Αγίου Φωκά,που είναι αντίθετες με τη γνώμη Αμερικανών και Ευρωπαίων επιστημόνων, σχετικά με τα “Μέσσα”, όπου επιμένουν ότι εκεί λατρευλοταν ο Δίας η Ήρα και ο Διόνυσος και εκεί κατέφυγε διωκόμενος ο ποιητής Αλκαίος, ενώ ο Άγιος Φωκάς, είναι η θέση πιο κοντά στην αλήθει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.