Μας αφορά άμεσα

Ο Βασίλης Τεντόμας, που δεν μας ξεχνά, μας ενημερώνει ότι: Οι υπάλληλοι της ΔΑΕΦΚ (που μετά την υπαγωγή της στο υπ. Κλιματικής Αλλαγής μετονομαστηκε σε ΣΕΑΕΦΚ) τη Δευτέρα 1/7 κατεβαίνουν δε 4ωρη στάση εργασίας διαμαρτυρομενοι για την 9μηνη καθυστέρηση καταβολης των οδοιπορικων τους. 

Αν οι υπάλληλοι που βρίσκονται “μέσα στα πόδια των αρμοδίων” καθυστερούν τόσους μήνες να εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους, καταλαβαίνουμε πόσους μήνες θα περιμένουμε εμείς να δούμε -εγκεκριμένα- χρήματα στους λογαριασμούς για να συνεχίσουμε την ανέγερση ή την επισκευή των σπιτιών μας.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση για τη στάση εργασίας

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Μας αφορά άμεσα

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Στρατή η εικόνα από την κάμερα του Σχολείου μας , έχει παγώσει στις 21/6 .Έχει χαλάσει ή κάτι άλλο συμβαίνει. Επειδή εκείνη την ημέρα κλείνουν τα Δημοτικά΄.΄Ευχαριστώ. Στέλιος Αβαγιάννης

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Ευχαριστώ Στέλιο για την ενημέρωση, αν και σε πρόλαβε ο Βαγγέλης Βαληλής από τον Καναδά. Αιτία είναι ότι -μη γνωρίζοντας για τη σχέση του Wifi του Νηπιαγωγείου με τη κάμερα- η καινούρια διευθύντρια του Νηπιαγωγείου με το κλείσιμο των σχολείων έβγαλε την πρίζα. Θα τακτοποιηθεί το θέμα το συντομότερο δυνατό. Αλλά Στυλιανέ καιρός είναι πια να έρθετε και να βλέπετε το χωριό μας ζωντανά ολημερίς από κοντά!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.