Η βιβλιοθήκη ενημερώνει

Με αφορμή σχόλιο αναγνώστη για την καθυστέρηση που υπάρχει σχετικά με τη λειτουργία της βιβλιοθήκης σας ενημερώνουμε ότι:

1. Η αργοπορία στο να ετοιμαστεί το κτίριο οφείλεται αποκλειστικά στους τεχνίτες που είχαν αναλάβει τη δουλειά. Στη φάση αυτή δεν υπήρχε κανένας άλλος επιβλέπων. Επειδή η υπόθεση τραβούσε πολύ αναγκαστήκαμε να παρέμβουμε και να δουλέψουμε για να τελειώσει. (κάποιες μικρές κατασκευαστικές ελλείψεις ελπίζουμε με εθελοντική προσφορά να τακτοποιηθούν άμεσα)

2. Για τον εξοπλισμό της βιβλιοθήκης την ευθύνη και τη διαχείριση των χρημάτων ανέλαβε ο σύλλογος του χωριού (κατά κύριο λόγο) και ο πρόεδρός του. Εμείς βοηθούμε σε ότι μπορούμε. Επίσης εμείς παραγγείλαμε τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό ο οποίος το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα έχει παραλειφθεί.

3. Τα βιβλία της παλιάς βιβλιοθήκης του Συλλόγου (βιβλία Τσέλεκα και λίγα ακόμα) μετέφερε ο Σύλλογος στο κτίριο και η επιτροπή τα κατέγραψε σε βιβλίο και τα ταξινόμησε, μόλις δε παραλάβει τον υπολογιστή θα τα καταγράψει και ηλεκτρονικά.

4. Γα να λειτουργήσει η βιβλιοθήκη πρέπει να τοποθετηθούν τα ράφια. Μόλις τοποθετηθούν αυτά σε δυο μέρες η βιβλιοθήκη θα ξεκινήσει τη λειτουργία της. Επίσης μόλις τοποθετηθούν τα ράφια θα γίνει πρόσκληση για την προσφορά βιβλίων από όποιον έχει διαθέσιμα και επιθυμεί να τα προσφέρει. Προς το παρόν ισχύει η πρόσκλησή μας για προσφορά υπολογιστών για χρήση τους από τα παιδιά.

5. Ελπίζουμε μέσα στον επόμενο μήνα η βιβλιοθήκη να λειτουργήσει και κάνουμε έκκληση να επισπευσθεί η παράδοση των ραφιών άσχετα με τις όποιες συμφωνίες έχουν γίνει.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.