Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί

Η βιβλιοθήκη, όπου ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες η καταγραφή και ταξινόμηση των βιβλίων της αρχικής βιβλιοθήκης του Συλλόγου, ευχαριστεί τους:

1.Παναγιώτη Διαμαντή για την προσφορά ενός πολύ όμορφου ρολογιού τοίχου

2. Γιώργο Ντινενή για το αμισθί βάψιμο των εξωτερικών καλωδίων και του ρολογιού της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να βελτιωθεί η εξωτερική εμφάνιση του κτιρίου.

Υ.Γ. Για να λειτουργήσει η βιβλιοθήκη πρέπει πρώτα να τοποθετηθούν τα ράφια για τα οποία η επιτροπή λειτουργίας της δεν έχει καμιά ανάμειξη.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί

  1. Ο/Η ενας βρισαγωτης λέει:

    ηθελα να’ξερα ποτε θα ανοιξει πια η βιβλιοθηκη!το θεμα ειναι οτι εχουν μπλεχτει πολλοι αρμοδιοι “φορεις”και το ολο εγχειρημα εχει παει πισω.οι τεχνιτες μεχρι να τελιωσουν,χρονισαμε,αν και ειχαν παρει τα λεφτα προκαταβολικα,μετα οι συλλογοι ειναι αργα τα ζωα.για το τελος πιστευετε κ.Νικελλη οτι τα χριστουγεννα θα ειναι ετοιμη να λειτουργησει κανονικα,ωστε να δουν οι βρισαγωτες ενα κεντρο πολιτισμου να δημιουργηται στο χωριο.και ας περιμενουν να γινει καποιοι το καινουριο καφενειο-κουτσομπολιοτικο στεκι.περιμενουν ματαια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.