Εμάς τους δημότες μας “γράφουν”…

Χτες νωρίς το βράδυ μάθαμε απ’ τα μεγάφωνα της Κοινότητας ότι τα σκουπίδια δεν θα μαζεύονται γιατί δεν υπάρχει πετρέλαιο.

Πέρα απ’ την ουσία του ζητήματος αν υπάρχουν ή όχι χρήματα στο Δήμο υπάρχουν και άλλες παράμετροι οι οποίες μας προσβάλλουν. Αλλά να εξηγούμαστε: εμάς ως δημότες μας προσβάλλουν, τους υπεύθυνους όμως (αιρετούς και κάποιους αρμόδιους υπάλληλους) τους κοσμούν με χίλια δυο κοσμητικά επίθετα που ακούγονται κάτω απ’ τον Πλάτανο (και σε κάθε αντίστοιχη γωνιά) αλλά δεν γράφονται “Κάτω απ’ τον Πλάτανο”. Οι ίδιοι όμως μπορούν να τα φανταστούν σαν να τα ακούν και να νοιώθουν υπερήφανοι γι αυτά!.

Έχουμε και λέμε:

1. Χτες δεν μαζεύτηκαν τα σκουπίδια αλλά κανένας δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τον κόσμο να μην τα βγάλει έξω.

2. Χτες υπήρχε πετρέλαιο αλλά προτιμήθηκε (όπως είδε χωριανός μας που μετέφερε στη χωματερή άχρηστα υλικά) να κινηθούν μηχανήματα και αυτοκίνητα για να μαζευτούν σκουπίδια που κάποιοι αφήνουν στις παρυφές του χωματόδρομου προς τη χωματερή παρά να μαζέψουν τα σκουπίδια μέσ από τους οικισμούς. Και βέβαια μιλάμε για τη χωματερή που έχει εδώ και μήνες …κλείσει! Και βέβαια μιλάμε για όγκους σκουπιδιών στις άκρες του χωματόδρομου χωρίς να πέσει ποτέ ένα πρόστιμο σε κάποιον!

3. Εντάξει δεχόμαστε ότι λεφτά δεν υπάρχουν, πετρέλαιο δεν υπάρχει, δεν είναι δυνατό να μαζευτούν τα σκουπίδια. Συμβαίνει κάποιες φορές και στις καλύτερες των …οικογενειών να ξεμείνουν από ρευστό!

4. Την τοπική κοινότητα την ενημέρωσε χτες βράδυ ένας υπάλληλος που δεν έχει σχέση με τα σκουπίδια κατά τύχη επειδή ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο για άλλο θέμα. Μπορεί να έκανε και …φάρσα! Μπορούσε να μην της έλεγε τίποτα.

5. Κανένας αρμόδιος δεν φρόντισε να ενημερώσει την τοπική κοινότητα και τον κόσμο πόσες μέρες θα διαρκέσει η διακοπή της αποκομιδής. Αν το χρονικό διάστημα είναι μεγάλο να υποδείξει στους δημότες ένα τρόπο για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Θα γεμίσουν οι δρόμοι σκουπίδια ή το ποτάμι ή τα δασάκια στις παρυφές του χωριού.

6. Κανένας δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει μια συγνώμη απ’ τους δημότες τους οποίους -άσχετα με την αιτία και την ευθύνη- δεν μπορεί να εξυπηρετήσει. Ε! όχι και να πέσουν τόσο χαμηλά! Αυτοί είναι η εξουσία και οι παρατρεχάμενοί της.

Κρίμα!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

8 απαντήσεις στο Εμάς τους δημότες μας “γράφουν”…

  1. Ο/Η ΖΟΥΓΚΛΑ!?!?!? λέει:

    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ……. Το χωριο το καθαριζουν απο τα χορτα οι εθελοντες και το ασπριζουν. Την παραλια των Βατερων το ιδιο. Το σχολειο το φροντιζουν παλι οι εθελοντες. Μεχρι προσφατα δεν ειχαμε λαμπες και σκουντουφλαγαμε γιατι δεν ειχαν λεφτα ν’αγορασουν ( οχι οτι εχουμε παντου τωρα).Για τη γαλαζια σημαια φροντιζουμε μονοι μας. Τωρα απ’οτι ακουσα ( αν αληθευει )ιδιωτης θα πληρωσει τα πετρελαια για να φτιαχτουν καπιοι αγροτικοι δρομοι. Πετρελαιο δεν υπαρχει για να μαζευτουν τα σκουπιδια,οποτε ποσο να τα κρατησουμε μεσα στα σπιτια μας ? Μονοι μας θ’αρχισουμε να τα πηγαινουμε στη χωματερη. Και τοοοοσα αλλα που κανουμε μονοι μας. Βρε μπας και μας πηραν χαμπαρι,τους βολευει κιολας και λεει αστους θα τα κανουν μονοι τους? Ειναι και οι αλλοι Δημοι της Ελλαδας σε τετοιο χαλι η μονο εμεις ειμαστε οι προνομιουχοι????Τι φταει? Ηελλειψη χρηματων,η κακοδιαχειρηση η ανικανοτητα???Γιατι αν ειναι θεμα ικανοτητων και διαχειρησης και δεν μπορουν οι ανθρωποι,δεν το εχουν γιατι τους ανεχομαστε? Ποσο πιο κατω να μας πανε? Αν δεν ειμαστε ισοι ανταγωνιζομαστε επαξια τριτοκοσμικες χωρες.Θα χασουμε και την αξιοπρεπεια μας? Να τους πεταξουμε στη θαλασσα να ησυχασουμε.Κι εδω σαβουρα κι εκει σαβουρα.Αλλα θα μου πεις κι αυτη σε λιγο καιρο θα τους ξεβρασει παλι στο κεφαλι μας αλλα τουλαχιστον πρωτα θα τους εχει πνιξει.ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΠΙΑ. Στη Μυτιληνη θα’θελα να ξερω μαζευουν τα σκουπιδια η εχουν αφησει να βρωμησει και η πολη?Το γραφειο του Δημαρχου το αδειαζουνε η τα’χει μπροστα του ο ανθρωπος και τα καμαρωνει? Ουγκαντα καταντησαμε(εδω που τα λεμε μην μας κοροιδευουν και αυτοι). Και με ολα αυτα φτανω ν’αναρωτηθω και για το εξης Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΕΧΟΥΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ……….ΚΟΠΟΣ,ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΠΟΣ. Αν ειναι ετσι να μαζευτουμε να κανουμε εναν ερανο και γι αυτους τους ανθρωπους .Μην πεινασουνε??!!?!?! ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!!!!!!!(που ελεγε και η αειμνηστη Σαπφω Νοταρα) .Αυτο χρειαζεται……..

  2. Ο/Η Ο ΚΑΝΕΝΑΣ λέει:

    ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΜΑΖΕΦΤΑ.ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ ΔΕ ΠΕΡΝΑΕΙ? ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ…
    ΑΛΗΘΕΙΑ .ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΩ???

  3. Ο/Η Αχλάδα.. λέει:

    Τι είχαμε τι χάσαμε και τι θα ξαναβρούμε;…….

    Αντιλαμβανόμενος ΠΛΗΡΩΣ το πρόβλημα, αλλά και συμπονώντας ΒΑΘΥΤΑΤΑ τους δοκιμαζόμενους συγχωριανούς μου, δεν κατάφερα να αποφύγω εικόνες τους παρελθόντος, οι οποίες ήρθαν αμείλικτες να αποδείξουν το μάταιο των σύγχρονων μεθόδων αυτοδιοίκησης, όταν αυτές εφαρμόζονται σε κοινωνίες ανεπαρκείς σε υποδομές, ελεγκτικούς μηχανισμούς και κυρίως διοικητικό προσωπικό. Εικόνες τουλάχιστον 40 ετών, εικόνες πανέμορφων αλόγων να τραβούν τον αραμπά με τα σκουπίδια μέσα στο χωριό εξυπηρετώντας αθόρυβα και αποτελεσματικά τα νοικοκυριά (που τότε ήταν και περισσότερα εδώ που τα λέμε) του χωριού μας. Τότε δεν χρειάζονταν ούτε εγκρίσεις ούτε περιφερειακά συμβούλια για να εγκρίνουν το σανό και το λιγοστό “νταρί” για τα άλογα του μπάρμπα Κικιρή. Γι’ αυτά φρόντιζε ο ίδιος με αγάπη και αυταπάρνηση.
    Όταν “ξεφορτωθήκαμε” τον αραμπά και τα άλογα και τα αντικαταστήσαμε με την πετρελαιοκίνητη σκουπιδιάρα είχαμε χαρεί όλοι τότε γιατί κάναμε ένα βήμα μπροστά. Kαι πράγματι έτσι ήταν.
    Από τότε πολύ νερό πέρασε κάτω από το γιοφύρι του χωριού μας, και οι περισσότεροι από εμάς ξεχάσαμε τι είχαμε και τι χάσαμε, ή τι κερδίσαμε στην καθημερινότητα μας, σαν φορολογούμενοι πολίτες ενός κράτους, το οποίο, έχω την εντύπωση, ότι μέσα στα χαοτικά προβλήματα του, έπαψε να αγαπάει και να σκέφτεται τα παιδιά του.
    Κακά τα ψέματα είμαστε πολίτες μιας χώρας, η οποία ταλαντεύεται μεταξύ, των αρχαίων μεγαλείων και της νεοελληνικής παρακμής, της δημοκρατίας πρότυπο της αρχαίας Αθήνας και του απόλυτου “ωχ-αδερφισμού” των ημερών μας, των ηρωικών πολέμων του 21 και του 40 και των “αγώνων” που δίνουμε καθημερινά καθισμένοι στον καναπέ του σπιτιού μας. Είμαστε πραγματικά ανήμποροι να αντιδράσουμε; Πιστεύω πως όχι. Πιστεύω πως θα την βρούμε την λύση ακόμα και αν αυτή περιλαμβάνει άλογα και αραμπά. Ακόμα και αν χρειαστεί να ακουστεί ΞΑΝΑ στα σοκάκια του χωριού η φράση “Ε κυρά Μαριγώ εχς τίπουτα σκουπίδια σήμερα”;……….

  4. Ο/Η Ψωμά-Νικέλλη Ευαγγελία λέει:

    Αγαπητέ κ. Κανένα,
    Δεν γνωρίζετε ότι η αποκομιδή των σκουπιδιών αποτελεί πρόβλημα όχι μόνο του χωριού μας αλλά ολόκληρης της Λέσβου;
    Την Πέμπτη έγινε κανονικά η αποκομιδή των σκουπιδιών από τα Βατερά. Την Παρασκευή όμως, η αναμενόμενη αποκομιδή των σκουπιδιών από τη Βρίσα δεν πραγματοποιήθηκε. Στις 8 το βράδυ της ίδιας μέρας, επικοινώνησα με υπάλληλο του Δήμου και με ενημέρωσε ότι λόγω έλλειψης καυσίμων δεν θα γίνεται η αποκομιδή των σκουπιδιών. Η Δημοτική Ενότητα Πολιχνίτου όφειλε να με είχε ενημερώσει έγκαιρα για το πρόβλημα που υπήρχε (έλλειψη καυσίμων), πράγμα που δεν το έκανε.
    Το άρθρο του κ. Στρατή γράφει απολύτως ξεκάθαρα και λεπτομερώς το τι ακριβώς συνέβη και το πώς έχουν τα πράγματα. Εσείς λοιπόν γιατί εξαπολύετε κατηγορώ και εμμένετε στις δικές σας αναληθείς διαπιστώσεις;
    Επίσης, θα μπορούσατε κάλλιστα να είχατε επικοινωνήσει μαζί μου ώστε προσωπικώς να σας ενημερώσω για την κατάσταση και όχι να προβαίνετε σε συμπεράσματα δικά σας καθοδηγούμενος από μη έγκυρες πληροφορίες που είχατε και τις οποίες με τη σειράς διαδώσατε χωρίς να έχετε έρθει σε επαφή με κάποιον αρμόδιο.

    Υ.Γ. Και μία πληροφορία, δεν παραθερίζω στα Βατερά. Είμαι μόνιμος κάτοικος αυτών.

    • Ο/Η Ο ΚΑΝΕΝΑΣ λέει:

      ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΒΡΙΣΑΣ,ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΞΕΙ ΩΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΡΕΧΩ-ΠΑΣΧΙΖΩ-ΠΡΟΣΠΑΘΩ!
      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΒΑΤΕΡΑ ??

  6. Ο/Η ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΣ λέει:

    Η πραγματικότητα για τα σκουπίδια!!!!

    1) Ο Δήμος Λέσβου έχει σήμερα ελάχιστο έως καθόλου καύσιμο για να κινήσει τα μηχανήματα του. Ο λόγος είναι ότι, η επιτροπή παραλαβής των καυσίμων (υπάλληλοι του Δήμου) δεν υπογράφουν γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία που πήγε το καύσιμο (κάποιοι τόνοι καυσίμου), έτσι ο προμηθευτής δεν πληρώθηκε και δεν δίνει καύσιμα. Η επιτροπή παραιτήθηκε. Χρήματα υπάρχουν στα ταμεία του Δήμου για καύσιμα αλλά δεν είναι δυνατό να πληρωθεί ο προμηθευτής. Αυτό το είχα αναφέρει εδώ μέσα σε δύο σχόλια μου, που παρότρυνα να προσέχουμε τι σκουπίδια πετάτε (π.χ. κλαδιά κ.α.)

    2) Στρατή τα σκουπίδια που είδε κάποιος χωριανός μας να μαζεύονται στις αρχές του δρόμου προς την χωματερή, δεν ήταν κάποιων ιδιωτών, αλλά ακόμα χειρότερα του ίδιου του Δήμου!!!!
    Στη Δημοτική ενότητα Πολιχνίτου μετά την φωτιά που πήρε στη χωματερή κάποιος διέταξε (όλοι οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι λένε ότι δεν γνωρίζουν) και τα σκουπίδια ριχνόταν εκτός χωματερής σε απερίφρακτο χώρο, δίπλα σε ρέμα. Δημιουργήθηκε έτσι, αν είναι δυνατό, από τον ίδιο τον Δήμο μια παράνομη χωματερή. Μετά από θέμα που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο και αφού η υπόθεση έφτασε στον εισαγγελέα τα σκουπίδια την Πέμπτη και την Παρασκευή μαζεύτηκαν.
    Η χωματερή Πολιχνίτου κανονικά «δεν λειτουργεί», είναι κέντρο διακομιδής σκουπιδιών και χωματερή αδρανών υλικών. Για να μαζευτούν αυτά τα σκουπίδια ο Αντιδήμαρχος κύριος Κουνιαρέλλης υποσχέθηκε ότι θα δώσει έξτρα πετρέλαιο ώστε να μην προκύψει πρόβλημα με το μάζεμα των σκουπιδιών στα χωριά.

    3) Σε ερώτηση μου πότε θα λυθεί το πρόβλημα με τα καύσιμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης κανείς από την Δημοτική Αρχή του Βουνάτσου δεν γνώριζε να απαντήσει!!!

    4) Για να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση και μία συγνώμη, θα πρέπει να υπάρχει αρχικά Δημοτική Αρχή!!!
    Εδώ ο ίδιο ο Αντιδήμαρχος Πολιχνίτου δήλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι δεν γνώριζε πως εδώ και 30 ημέρες περίπου τα σκουπίδια της ενότητας Πολιχνίτου δεν πήγαιναν στη χωματερή αλλά μοιραζόταν κάπου στο κοινοτικό βοσκότοπο στον Οξύ (είναι περιουσία του σχολείου Πολιχνίτου)

  7. Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

    Καλημερα Στρατη και ευχαριστουμε για την ενημερωση – για αυτο το φλεγων θεμα….οτι κοροιδεψα στην Αιγινα στις αρχες του καλοκαιριου, το εχουμε τωρα μπροστα μας εδω….Το θεμα ειναι ποια εινα η λυση ???
    Ποτε ο καθενας αρμοδιος θα αναλαβει τις ευθυνες του ????
    >>>>> Ο λόγος είναι ότι, η επιτροπή παραλαβής των καυσίμων (υπάλληλοι του Δήμου) δεν υπογράφουν γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία που πήγε το καύσιμο (κάποιοι τόνοι καυσίμου), έτσι ο προμηθευτής δεν πληρώθηκε και δεν δίνει καύσιμα. Η επιτροπή παραιτήθηκε<<<<<
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ???? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ??? Η ΗΤΑΝ ΜΠΑΙΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ???? ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ???? ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ?? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΥΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ. ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΩΣ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ( ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΩΡΑ )

    Το γενικοτερο θεμα ομως ειναι αν η Δημοτικη Αρχη Βουνατσου ειναι κατωτερη των περιστασεων ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΗ ??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.