Για τα σχόλια

Για άλλη μια φορά θα ήθελα να παρακαλέσω τα σχόλια σας (είτε ανώνυμα είτε επώνυμα) να μη θίγουν πρόσωπα. Άλλο πράγμα η κριτική σε πεπραγμένα δημόσιων προσώπων και άλλο πράγμα ο χλευασμός ή η απόδοση κατηγοριών σε απλούς ανθρώπους.

Είμαστε υποχρεωμένοι τέτοια σχόλια να μην τα επιτρέπουμε και αν ο σχολιαστής επιμένει να εμποδίζουμε το ανέβασμα σχολίων από τον συγκεκριμένο υπολογιστή στη σελίδα μας. Αυτό βέβαια μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αν ο υπολογιστής αυτός χρησιμοποιείται και από άλλα πρόσωπα (π.χ. σε ένα internet cafe)

Επίσης με παρέμβασή μας στο αμέσως προηγούμενο σχόλιο διαγράψαμε το μισό όνομα για να δώσουμε και ένα τρόπο που μπορεί να γραφεί μια είδηση χωρίς να διαβάλεται κάποιο πρόσωπο δείχνοντας ταυτόχρονα ότι γνωρίζουμε το πρόσωπο αυτό.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!

Υ.Γ. Είναι ακόμα χειρότερο να χλευάζουμε κάποιο πρόσωπο για το οποίο είμαστε εκ των προτέρων σίγουροι ότι δεν “μπορεί” να κινηθεί νομικά εναντίον μας εξαιτίας της απλοϊκότητάς του.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Για τα σχόλια

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ WIFI INTERNET ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ?
    ΑΝ ΓΡΑΨΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΗ??????

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα αλλά νομίζω ότι πρέπει να προστατεύουμε την αξιοπρέπεια -ιδιαίτερα -των αδύναμων συμπολιτών μας από τις απερισκεψίες κάποιων. Το πρόβλημα όμως δεν είναι αξεπέραστο διότι τα σχόλια σε τέτοιες περιπτώσεις απλά οδηγούνται στο φάκελλο [Για έγκριση] και έτσι τα κανονικά θα δημοσιευτούν με κάποια χρονική καθυστέρηση. Αυτό συνέβη και με το δικό σας μήνυμα διότι ο υπολογιστής απ’ τον οποίο το ανεβάσατε είναι αυτός απ’ τον οποίο ανέβηκαν προσβλητικά σχόλια για συμπολίτες μας.
      Θα ‘ημουν ευτυχής αν δεν υπήρχε καμιά περίπτωση λογοκρισίας. Χαίρομαι όταν κάποιος κάτω απ’ την παρόρμηση μιας στιγμής γράψει άτι το άπρεπο αλλά αντιλαμβάνεται την υπερβολή και δεν επανέρχεται. Για κάποιους όμως που επιμένουν δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς.
      Με την ευκαιρία το καμουφλάρισμα των ονομάτων στο οποίο αναφέρεται σε άλλο σχόλιο το [γελαστό παιδί] το υπέδειξα ως έσχατη λύση για όποιους δεν μπορούν να κατανοήσουν τα παραπάνω. Η ΑΡΕΝΑ όμως (και κάθε ΑΡΕΝΑ) αν συκοφαντηθεί από κάποιον ή νομίσει ότι συκοφαντείται έχει και τα μέσα και τη γνώση να αντιδράσει. Εγώ αναφέρομαι σε αδύναμους (για διάφορους λόγους) συνανθρώπους μας που κάποιοι θέλουν να γελειοποιήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.