Τα κρινάκια των Βατερών και οι …αχόρταγοι!

Άνθισαν ήδη τα υπέροχα κρινάκια των Βατερών και γέμισε η παραλία. Όραση και όσφρηση απολαμβάνουν την ομορφιά και το μοναδικό άρωμα. Συμφωνούμε ότι αποτελούν πρόκληση να σκύψεις και να κόψεις! Αλλά ένα βρε παιδιά. Ένα! Είδαμε σήμερα να έχει σταματήσει ένα αυτοκίνητο και δυο κύριοι(…αλλοδαποί) να κόβουν και να μη σταματούν. Από μια αγκαλιά είχε κόψει ήδη ο καθένας και αυτοί συνέχιζαν. Οπότε δεν αντέξαμε. “Φτάνει” τους φωνάξαμε “αρκούν και περισσεύουν αυτά για τα ανθοδοχεία σας. Αφήστε και κανένα για την άμμο που τα γέννησε.” Και οι …αχόρταγοι φάνηκε να ντράπηκαν και κίνησαν για το αυτοκίνητο!

Ας προσπαθήσουμε να περιφρουρήσουμε το περιβάλλον μας. Το αξίζει!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

6 απαντήσεις στο Τα κρινάκια των Βατερών και οι …αχόρταγοι!

  1. Ο/Η Ανώνυμη λέει:

    Εδώ θα διαφωνήσω. Όσους  αλλοδαπούς έχω δει εγώ , τα κρινάκια τα πλησιάζουν μόνο με … φωτογραφική μηχανή.  Ούτε κάν τα ακουμπάνε.
    Μόνο κάτι Ελληναράδες κόβουν όσο πιο πολλά μπορούν σαν ένδειξη μαγκιάς , χωρίς να λογαριάζουν ότι αυτά ανήκουν σε όλους μας , να τα βλέπουμε όλοι και να τα χαιρόμαστε..
    Πάντως το χειρώτερο κακό το έκανε εφέτος ο Μένιος που έβαλε μπουλντόζες και εκχέρσωσε όλη τη χλωρίδα της περιοχής του ΑΡΕΝΑ .
    Αφάνισε για πάντα εκατοντάδες κρινάκια απο τα οποία ήταν πολύ πλούσια η περιοχή για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα των πελατών του δίπλα στη θάλασσα !
    Τι κρίμα !  Τι ντροπή για όλους μας.

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Είναι η δεύτερη φορά που η χρησιμοποίηση εκ μέρους μου του όρου αλλοδαποί δημιουργεί παρερμηνείες (και την προηγούμενη φορά και …παρεξηγήσεις). Τον όρο αυτό με τα αποσιωπητικά μπροστά τον έβαλα (προφανώς πολύ άστοχα) για να πω ότι οι κύριοι αυτοί δεν ήταν απ’ την περιοχή μας. Βεβαιότατα και ήταν Έλληνες. Μάλιστα επέβαιναν σε ένα άσπρο αυτοκίνητο τύπου van για το οποίο έμαθα ότι το πρωί πέρασε απ’ τη γειτονιά μας και οι επιβαίνοντες επέδραμαν σε σύκα, αχλάδια και σταφύλια (μάλλον ήταν τα ίδια άτομα)

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      οι γνωστοι νταβατζηδες καθε περιοχης ……
      που ειναι οι οικολογοι ???/

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    χωριανή μας είχε το βαν αλλά μένει σε άλλο χωριό και κάνει τη επιδρομή της τέτοιο καίρο η Σαλ…

  3. Ο/Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ λέει:

    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Κ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΝΑΚΙΑ!!ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Κ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠ ΤΑ ΚΡΙΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ….ΕΛΕΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.