Με μεγάλη καθυστέρηση…

Με μεγάλη καθυστέρηση έφτασε σήμερα στα Βατερά κλιμάκιο της Κτηματικής υπηρεσίας για να μετρήσει τους χώρους που καταλαμβάνουν με τα τραπεζάκια τους ή τις ξαπλώστρες στην παραλία τα καταστήματα.

Βέβαια καταμέτρηση έκανε και ο Δήμος αλλά όπως μας είπε ένας απ’ το κλιμάκιο τυχαίνει ο Δήμος να δηλώσει 20 τεραγωνικά για κάποιο κατάστημα και αυτό να χρησιμοποιεί 600!!! και φυσικά ο υπεύθυνος πληρώνει για 20 μόνο. Απ’ τα χρήματα που εισπράττει ο Δήμος το 20% πάει στο Δημόσιο.

Λέμε ότι το κλιμάκιο έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση διότι ήδη κάποιοι έχουν αφαιρέσει ομπρέλες. Μάλιστα την ώρα που γινόταν η καταμέτρηση φορτηγά αυτοκίνητα μετέφεραν ξαπλώστρες και τραπεζάκια επιχείρησης που κλείνει.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Με μεγάλη καθυστέρηση…

  1. Ο/Η Το γελαστό παιδί λέει:

    Αααα,  τώρα κατάλαβα γιατί σήμερα το πρωί, το Α@Ε@Α μάζευε με τρέλα εκατοντάδες ξαπλώστρες και ομπρέλες .
     Τις φόρτωνε σε τριαξονικό φορτηγό και τις έστελνε ποιός ξέρει που.
    Στις 12 00 είχε εξαφανίσει όλες τις ξαπλώστρες και όλες τις ομπρέλες !
    Γιαυτό λένε ότι επιτυχημένος επιχειρηματίας είναι αυτός που έχει την πληροφορία πριν απ τους άλλους.

    ΥΓ: Έτσι εννοείτε να καμουφλάρουμε τα ονόματα κύριε διαχειριστά;

  2. Ο/Η ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ λέει:

    ΑΥΤΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ,ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΛΕΞΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ..ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ …ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ…ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 60 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ,,, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 60 ΜΕ 80 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΕΡΟ ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 7000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΑΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ…ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΗΝΗ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΙΚΑΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕΙ….ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.