Ενημέρωση από τον Πρόεδρο

Σχετικά με όσα περιλαμβάνονται στην ανάρτηση “σύντομα αλλά σημαντικά”

1)Σχετικά με την καταστροφή στον ανθό της ελιάς υπήρξε επικοινωνία ανταποκριτή του ΕΛΓΑ με τα κεντρικά στην Αθήνα και η απάντηση ήταν ότι ο ΕΛΓΑ αποζημιώνει μόνο καρπό και όχι καταστροφή του ανθού.                           

2)Για τις μπετονιέρες που περνούν μέσα από το ποτάμι εδώ και δέκα περίπου ημέρες έχω ενημέρωσει όλες τις εταιρείες καθώς και τον εργολάβο που μεταφέρει τα μπάζα να μην περνούν μέσα από το ποτάμι. Αν όμως συνεχίζουν και τους δει κάποιος να μας ενημερώσει για να κινηθούμε αρμοδίως.                                               

3)Για τα χόρτα στις άκρες του δρόμου Πολιχνιτου Βατερών είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Υπήρξε όμως παρέμβαση μας στον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη.               

 4) Σχετικά με τα χόρτα στη Βρίσα η τοπική κοινότητα έκοψε σχεδόν μόνη της τα χόρτα  σε όλο το χωριό (αύριο αν το επιτρέψει ο καιρός τελειώνουμε) καθώς και στο χώρο των κοντεινερ πληρώνοντας μεροκάματα, πραγματοποιοντας εθελοντική εργασία, αγοράζοντας βενζίνη και μεσίνα. Οσο για το δημοτικό οικόπεδο (αγροτολεσχη) θα κοπεί τις επόμενες ημέρες αλλά θα πρέπει  ο Δήμος να στείλει προσωπικό για να μπορέσουν να γίνουν εργασίες στο χωριό και στα Βατερά. 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Ενημέρωση από τον Πρόεδρο

  1. Ο/Η Αντώνης λέει:

    Τελικά μπήκε συντονιστής για τον σεισμό;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.