Για το κτηματολόγιο

Ο Σύλλογος της Αθήνας έχει προβεί στην παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με το κτηματολόγιο και όσον αφορά αυτούς που έχουν ακίνητα στη Λέσβο και κατοικούν στην Αθήνα.

Εμείς ρωτήσαμε ιδιωτικό γραφείο, στο νησί που συντάσσει αιτήσεις για το κτηματολόγιο, και μας είπαν ότι έχουν διαβεβαιώσεις πως θα δοθεί σίγουρα καινούρια παράταση.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Η τελευταία ημερομηνία για τη δήλωση των ακινήτων του Νομού Λέσβου στο κτηματολόγιο είναι η 29/5/2020. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το  κτηματολογικό γραφείο της Αθήνας  στη Νίκαια,  μας ενημέρωσαν ότι όποιος χρειάζεται παράταση για να κάνει τη δήλωσή του στον νομό Αττικής, πρέπει να προχωρήσει στα παρακάτω βήματα :

1 . Να στείλει email στη διεύθυνση: ktimanikaia@gmail.com  στο οποίο θα ζητάει παράταση για κατάθεση εγγράφων μετά τις 29/5/2020.

2. Μόλις του έλθει αυτόματη απάντηση από το σύστημα να δώσει τα στοιχεία του, να συμπληρώσει το ΑΦΜ, το ονοματεπώνυμό του και τον αριθμό των κτημάτων (σπίτια, κτήματα κλπ) που θέλει να δηλώσει.

3. Να σημειώσει την ημερομηνία που θα του ορίσει το σύστημα ηλεκτρονικά, για να πάει αυτοπροσώπως να καταθέσει τη δήλωση/ τις δηλώσεις του.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Για το κτηματολόγιο

  1. Ο/Η Σταυρινός Κώστας λέει:

    Επειδή πολλοί συγχωριανοί μας εχουν ζητήσει μέσω email ορισμό ραντεβού για το Κτηματολόγιο και δεν τους έρθει απάντηση ηλεκρονικά , ενημερώθηκα, οτι θα τους οριστεί τηλεφωνικά από το κτηματολογικό γραφείο , στο τηλέφωνο που εχουν δηλώσει στη αίτησή τους .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.