Σύντομα αλλά σημαντικά

  • Από την ανταποκρίτρια του ΕΛΓΑ και τον Πρόεδρο της Κοινότητας μας δόθηκε η πληροφορία ότι ο ΕΛΓΑ δεν αποζημιώνει την καταστροφή στον ανθό της ελιάς αλλά μόνο στον καρπό.
  • Χωριανοί μας επισημαίνουν τον κίνδυνο για το αποχετευτικό δίκτυο του χωριού απ’ το γεγονός ότι οι μπετονιέρες για ευκολία διέρχονται μέσα από το ποτάμι του χωριού. Το λέμε αλλά κανείς δεν μας ακούει. Το ίδιο συνέβη -λένε- και με το γεφύρι του χωριού που επισημαίναμε τον κίνδυνο ζημιάς απ’ το πέρασμα των φορτηγών με τα μπάζα και κανένας δεν έδωσε σημασία μέχρι που την πάθαμε και ταλαιπωρούμαστε χρόνια τώρα. Αν σπάσει το αποχετευτικό δίκτυο τα λύματα θα γίνουν αποικία κουνουπιών και η δυσοσμία με τις ζέστες θα είναι αφόρητη.
  • Τα χόρτα στις άκρες του δρόμου από Πολιχνίτο προς Βατερά ήδη έχουν ξεραθεί και είναι πρώτης τάξης προσάναμμα για τις δενδροστοιχίες των πεύκων και των κυπαρισσιών. Την έχουμε πάθει μια χρονιά ας μην επαναληφθεί το κακό.
  • Παράπονα και τα για τα ξερά χόρτα μέσα στη Βρίσα και ειδικά μέσα στα οικόπεδα που προέκυψαν απ’ την κατεδάφιση κόκκινων κτιρίων. Μας είπαν “καλά οι ιδιώτες αδιαφορούν ή απουσιάζουν, ο Δήμος για τα δημοτικά οικόπεδα τί κάνει;”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.