Συγχαρητήρια κυρά Ρηνιώ!!!

Το επιμελητήριο Λέσβου στη διάρκεια της τελετής κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, μεταξύ άλλων, τίμησε τη “δική μας” κυρά Ρηνιώ Κατσιγίνη για τους λόγους που αναφέρθηκαν και παρατίθενται:

Η Διοικητική Επιτροπή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Λέσβου τίμησαν την 92χρονη Ειρήνη Κατσιγίνη από τη Βρίσα για την μακροχρόνια επαγγελματική της δραστηριότητα.

Η αφορμή δόθηκε με την συμμετοχή της κ. Ειρήνης στην εκλογική διαδικασία του Επιμελητηρίου Λέσβου, ως ανταπόδοση για την έμπρακτη συμπαράσταση του Επιμελητηρίου στην σεισμόπληκτη περιοχή της Βρίσας όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 1955. Ας σημειωθεί ότι το Επιμελητήριο έδωσε 750 πλήρη ατομικά γεύματα στους σεισμόπληκτους. «Ας αποτελέσει η κ. Κατσιγίνη λαμπρό παράδειγμα για όλους του επαγγελματίες, έτσι ώστε να μην απαξιώνουν τον θεσμό του Επιμελητηρίου και πάντα να συμμετέχουν στις δράσεις του» τόνισε ο κ. Μυρσινιάς.

Η κυρά Ρηνιώ παρά το τραγικό χτύπημα που δέχτηκε με το γκρέμισμα, εξαιτίας του σεισμού, του μαγαζιού της, μέσα στο οποίο πέρασε μια ολόκληρη ζωή, παρά το ατύχημα που είχε τα τελευταία χρόνια έδωσε το παρόν στην εκλογική διαδικασία του Επιμελητηρίου.

Για μας, τους χωριανούς της, αυτό έρχεται ως “φυσική συνέπεια” του χαρακτήρα και των πιστεύω της. Να θυμηθούμε ότι η κυρά Ρηνιώ ήταν η πρώτη γυναίκα υποψήφια σε κοινοτικές εκλογές του χωριού μας (στο τέλος της δεκαετίας του 50) που εκλέχτηκε μάλιστα πανηγυρικά!

Να είναι γερή, να χαίρεται παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα και να κάνει κουράγιο και υπομονή για …τρισέγγονο!

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

5 απαντήσεις στο Συγχαρητήρια κυρά Ρηνιώ!!!

  1. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΑ ΡΗΝΙΩ ΜΑΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ, ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΡΗΣΑΓΩΤΕΣ.

  2. Ο/Η Παναγιωτα Μαργαριτη λέει:

    Πολλα συγχαρητηρια γιατι της αξειζουν!!Νασε παντα καλα κυρα Ρηνιω!!Με πολυ εκτιμηση και σεβασμο!!!

  3. Ο/Η Νίκος Κοντος λέει:

    Συγχαρητήρια κυρα Ρηνιω,να είσαι πάντα καλα,και άλλοι να σε μιμηθούν
    Να χαίρεσαι τα παιδιά σου,εγγόνια και δισέγγονα,και γρήγορα να σε ξαναδούμε το καλοκαίρι να μου πείτε πάλι παρόμοιες ιστορίες και ανέκδοτα απο τη ζωή σου

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Συγχαρητηρια Κυρά Ρηνιω πάντα γερη και αξια σε ολη σου τη ζωη, να τους χαιρεσαι ολους.

  5. Ο/Η Στελος Ευαγγελινος λέει:

    Συγχαρητηρια Κυρά Ρηνω παντα δυνατή και ακουραστη,να τους χαιρεσαι όλους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.