Έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης

Έφυγε από τη ζωή, αφού πάλαιψε μεγάλο χρονικό διάστημα αγκαλιασμένος από την ευρύτερη οικογένειά του, ο Διονύσης Λαμπρόπουλος, σύζυγος της Μαρίας Ε. Βάσσου. Ο Διονύσης, ο φιλικός προς όλους και χαμηλών τόνων Σάκης, είναι και θα μείνει μέσα στις καρδιές όλων των -εξ αγχιστείας-  χωριανών του.

Αν και επαγγελματικά ανέβηκε πολύ ψηλά ως Περιφερειακός Διευθυντής των ΕΛΤΑ στο Β. Αιγαίο, στην ιδιωτική του ζωή χαρακτηρίζονταν απ’ την ταπεινοφροσύνη του και την καλή του καρδιά.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 4.00 το απόγευμα στον ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στη Μυτιλήνη.

Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του και αγαπημένη μας συμμαθήτρια Μαρία, στα παιδιά του και σ’ όλους τους συγγενείς του.

Η οικογένειά του συστήνει αντί για στεφάνια να κατατεθούν χρήματα στο Σύλλογο σεισμοπαθών Βρίσας και στο Σύλλογο καρκινοπαθών Μυτιλήνης.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης

  1. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Δεν ντρεπεσται πια ελεος αντις να δουμε τα προβληματα που υπαρχουν καθεσται και φαγωνοσαστε αναμεταξισας ελεος σας εχουμε βαρεθη ολους δεν εχετε δικα σας προβληματα αντις να ειμαστε ενωμενοι κοιταζει ο ενας να βγαλει τα ματια αλλου. Ελεος πια .

  2. Ο/Η Μυρσίνη Μαργέτα λέει:

    Τα θερμά μου Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια.

  3. Ο/Η METAXIA COSSIS λέει:

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΑΠΟ ΒΑΘΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥ ΣΑΚΗ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΕΛΑΦΡΗ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑ. ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ . ΑΙΩΝΕΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.