Ενημέρωση για τη σίτιση

Η απερχόμενη επιτροπή σίτισης ενημερώνει ότι με τη λήξη σήμερα του 14 ου δεκαπενθήμερου του προγράμματος σίτισης  -και της …θητείας της- για την υλοποίηση του οποίου είχε οριστεί προέβει στις εξής πληρωμές:

Μπινή-Παπαδόπουλος                     648 €

Πετρέλλης                                             63,8

Καλατζής Α.                                         188

ΣΥΝΟΛΟ                                              899,8 €

Έτσι για το πρόγραμμα σίτισης  υπάρχει τώρα διαθέσιμο το ποσό 8295,23  (υπόλοιπο της 25 ης Ιανουαρίου) – 899,8 = 7395,43 €

Τα χρήματα αυτά βρίσκονται στην κατοχή του Συλλόγου της Αθήνας και του τοπικού συμβουλίου

Τα απερχόμενα μέλη της επιτροπής ευχαριστούν τους προμηθευτές για την εξαιρετική συνεργασία και τις πολύ καλές τιμές που πρόσφεραν και όλους όσους επώνυμα με τις προτάσεις τους και τις παρατηρήσεις τους βοήθησαν το έργο τους.

Σημείωση της σελίδας μας: Η σελίδα μας φυσικά είναι στη διάθεση των προσώπων ή του φορέα που θα αναλάβουν τη συνέχιση του προγράμματος σίτισης για κάθε δημοσίευση που θα επιθυμούν και θα μας στέλνουν με email.

Η τυχόν μη δημοσίευση πληροφοριών στη σελίδα μας σχετικά με τη σίτιση θα είναι επιλογή αυτών που θα υλοποιήσουν το πρόγραμμα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

11 απαντήσεις στο Ενημέρωση για τη σίτιση

  1. Ο/Η Α λέει:

    Οι ανάγκες του συλλόγου σεισμοπαθών είναι πολλές . Ελπίζω αυτοί που κρατάνε τα χρήματα που μαζεύτηκανε για τους σεισμοπαθείς να καταλάβουν την ανάγκη να σταθούν στο ύψος τους και να σταματήσουν να σπαταλούν χρήματα σε σισιτια.Κανενας δεν έχει ανάγκη από συσσίτιο και καμμία τέτοια ανάγκη δεν υπάρχει σήμερα απόρροια του σεισμού.

    • Ο/Η ανώνυμος λέει:

      αυτό όμως που δεν μπορεις να καταλάβεις εσυ Α είναι πως ειτε μας αρεσει ειτε όχι ειτε οι σεισμόπληκτοι εχουν ανάγκες η όχι αυτά τα λεφτα που διατίθενται για τη σιτιση αυτοι που τα μαζεψαν και τα προσφεραν το εκαναν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ και όχι για τις ανάγκες των σεισμοπληκτων και κατι άλλο που δεν νοεις να καταλάβεις είναι πως αυτό το πιατο φαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καποιοι το εχουν αναγκη απλα τα κριτιρια να γινουν πιο αυστηρα και να ελεγχθει σοβαροτερα η αναγκη του κάθε συμμετεχοντα

  2. Ο/Η Α λέει:

    Tα χρήματα κύριε μαζεύτηκαν στον λογαριασμό που ανοίχθηκε χωρίς χαρακτηρισμό .Αλλα και έτσι να ήταν μπορούν να αποχαρακτηριστουν βάση των σημερινών αναγκών του συλλόγου των σεισμοπαθών.Ειναι κρίμα να τα σπαταλάτε και να λειτουργείτε έτσι ενώ υπάρχουν ανάγκες και στο μέλλον θα είναι περισσότερες ενώ χρήματα δεν θα υπαρχουν

  3. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Ολα τα χρηματα εσωτερικου εξωτερικου που μοιραζωνται εχουν μαζευτει στο ονομα σεισμοπλικτοι βρισας και τα πειραν και περνουν αμεσα η εμεσα μια μεριδα ανθρωπων που εχουν χαρακτηρισθει χωρις κρητηρια φτωχοι.Ας δουμε επιτελους τις πραγματικες αναγκες και ας δουμε αυτοι που τα παιρνουν που τα επενδιουν ολοι εδω ζουμε και βλεπουμε.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Κύριε Α δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σου.
    Οι λανθασμένες δηλώσεις σου από που πηγάζουν ?
    Αν δεν ξέρεις γιατί δεν ρωτάς κάποιον αρμόδιο ?
    Μάθε λοιπόν ότι τα περισσότερα χρήματα στο προγραμμα σίτισης προέρχονται από 3-4 δωρητές που συγκεκριμένα κατέθεσαν τα χρήματα στο προγραμμα σίτισης γραπτώς, και καμία σχέση με το σεισμό …
    Τη προτείνεις ?
    Να τους ρωτήσουμε να αλλάξουν γνώμη ?
    Ως για τον ανώνυμο θα έλεγα τα ίδια , επιπλέον ότι ο Στρατής και ο Μπαμπης λειτούργησαν τόσο δημοκρατικά στο προγραμμα σίτισης που πιό δίκαιοι δεν θα μπορούσαν να είναι, αξίζουν τα συγχαρητήρια μας και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για αυτά που πρόσφεραν και προσφέρουν για το χωριό .

    • Ο/Η Α λέει:

      Πάτε να περάσετε την άποψη ότι τα χρήματα στον ερανικο λογαριασμό του συλλόγου Βρισαγωτων μαζεύτηκαν από εισφορές δύο τριών ατόμων .Αυτο είναι ψέμα και το ξέρουν όλοι .Τα χρήματα αυτά καλό είναι να κρατηθούν για λογαριασμό του συλλόγου σεισμοπαθών και να διατεθούν μελλοντικά για τις ανάγκες τους. Είναι κρίμα να τα πετάτε και να κάνετε μικροπολιτικη.Οσο για την επιτροπή σίτισης έπαιζε σωστά τον ρόλο της όσο υπήρχε αντικείμενο .Τώρα πια δεν υπάρχει αντικείμενο αλλά υπάρχουν άλλες ανάγκες.

      • Ο/Η ανώνυμος λέει:

        δε μπορει να είναι τοσο χαμηλο το IQ σου και απλα να καταλαβαίνεις ΟΤΙ θες εσυ και ΟΠΩΣ το θες εσυ και πολύ περισσοτερο να το ερμηνευεις όπως σε βολευει .Καπου αποσκοπεις η να δημιουργήσεις λανθασμένες εντυπώσεις η θες να φας και δεν εφαγες η προσπαθεις να σπειρεις μικροβια .Αρα μικροπολιτικη ασκεις εσυ .. αντε να τα πουμε άλλη μια φορα τελευταια μπας και καταλάβεις αν και πιστευω ότι καταλαβαίνεις και ξερεις απλα σε εξαπτει να δημιουργεις και να βλέπεις ιντριγκες….τα λεφτα στον ερανικο δωθηκαν από διαφορους για τους σεισμοπαθείς ..με αυτά αγοραστηκαν και μοιραστηκαν στους ΣΕΣΜΟΠΑΘΕΙΣ αφυγραντηρεσ και θερμοπομποι….ενταξει μεχρι εδώ???? στην πορεια οι ομγενεις από την αυστραλια και στην αμερικη μαζεψαν καποια χρηματα ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ και αυτά ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΛΑ στον ερανικο να τον πουμε ετσι αν και είναι ο λογαριασμος του συλλογου βρισαγ Αθηνας…μπορει να κατατεθηκαν εκει ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ αλλωστε σε προηγουμενο αρθρο αυτό ακριβως τονισε και ο κυριος Μιλτιάδης Κοντος που είναι και ταμιας του συλλογου που εκανε τον ερανο και τα μαζεψε….ενταξει τωρα?????αντε να δουμε εμαθες το μαθημα η θα το ριξεις παλι στα σιργια γιατι περι αυτων προκειται…..ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΙΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?????????

      • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

        Φίλε Α φαίνεται ότι, όχι μόνο είσαι μακρια νυχτωμενος άλλα και “ανίκητος” γιατί επιμένεις χωρίς να ξέρεις..!

  5. Ο/Η Αμέ λιος κ βρεστον λέει:

    Πλακωδοστε τον κρέατα κ μερίδες φαι μπας κ πλακωφα κ πλακοσυχασ πια…..νταγιαναμαντι έφαγε τα σωθκα μας…τόσο πνασμενος είσαι πια…τα λεφτά κ τα λεφτά κ η σιτιση…Έλεος ελεος..

  6. Ο/Η Αμι λιος τσι γυριβγει τουν λέει:

    Πέτα Μπάρι να γιας του στομας!Μας εκτσιασει μι τ φαγουμαρατ γι νησκος!

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Γράψτε ρε τα ονόματά σας να σας βλέπουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.