Τί γίνεται με τα κοντέινερ;

Πριν από δυο μήνες παραδόθηκαν από την Περιφέρεια στο χωριό μας 10 κοντέινερ για να βολέψουν τα υπάρχοντά τους 30 άτομα. Με φώτο και πόζες και πολλά χαμόγελα αλλά και την υπόσχεση αλλά θα δοθούν ακόμα 10.

Πέρασαν δυο μήνες χωρίς να δούμε κοντέινερ και ρωτώντας μάθαμε ότι ο προμηθευτής των κοντέινερ δήλωσε πως άμα δεν πληρωθεί τα προηγούμενα δεν πρόκειται να παραδώσει τα καινούρια!

Στο μεταξύ 30 ακόμα ιδιοκτήτες “κόκκινων” σπιτιών έχουν παγιδευτεί διότι έχουν βάλει τα πιο σημαντικά τους πράγματα σε κουζίνες, πλυσταριά, τουαλέτες και αποθήκες που έχουν σε συνέχεια του σπιτιού τους, τα οποία δεν έχουν πάθει τίποτα αλλά επειδή έχουν κοινό τοίχο με το προς κατεδάφιση σπίτι θα κατεδαφιστούν και αυτά. Οι μέρες για την κατεδάφιση πλησιάζουν και δεν ξέρουν που να πάνε τα πράγματά τους αφού κοντέινερ δε βλέπουν στον ορίζοντα.

Η Περιφερειακή αρχή παρακαλείται μόλις τελειώσει με το επείγον έργο για τον “σεισμοπαθή δρόμο” του Αγ. Ισιδώρου να ψάξει να βρει χρήματα και για τα κοντέινερ των σεισμοπαθών ανθρώπων. Τρίτοι κατά σειρά αξιολόγησης οι άνθρωποι: Πρώτα οι δρόμοι, ύστερα οι ναοί και τελευταίοι οι άνθρωποι!

Σαςευχαριστούμε!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

6 απαντήσεις στο Τί γίνεται με τα κοντέινερ;

  1. Ο/Η ανώνυμος λέει:

    και πολύ φοβάμαι ότι θα βρεθει κατι άλλο <> επειγον και θα πανε πιο κατω στην κλιμακα αξιολόγησης οι ανθρωποι.εδώ εκμεταλευτηκαν τον σεισμο και την καταστροφή του χωριου μας για να βαφτισουν σεισμοπληκτο ένα δρομο και ένα εργο πνοης που απ ότι φαινεται υπο άλλες συνθηκες δεν θα μπορουσαν να φτιαξουν και θα εχαναν και ψηφους ..τωρα με τη σεισμοπαθή βρισα και δρομο θα φτιαξουμε και μουρη θα πουλήσουμε και ψηφους θα μαζεψουμε και το τομαρι μας θα σωσουμε ασε τα κοροιδα οι μεν να περιμενουν και αλλα κοντέινερ και ο δε να πληρωθεί…καημενη Βρισα και καμηνοι Βρισαγωτες τι μας εμελλε να μας βρει

  2. Ο/Η ανώνυμος λέει:

    εντος εισαγωγικών ηταν η λεξη σεισμοπαθη

  3. Ο/Η Stella Anagianni λέει:

    Ποτε επιτελους θα σταματησει αυτη η εκμεταλευση σε βαρος ολων εμας απο τη μια η σεισμοπληκτοι δρομοι απο την αλλοι η Μητροπολη και τοσα αλλα….τωρα τα κοντεινερ που στο διαολο θα τα βαλουμε βρε τομαρια τα πραγματα μας πουυυυυ?????και αυτο δεν εχει να κανει μονο με τα κοκκινα σπιτια ειναι και τα κιτρινα οταν θα πρεπει να αδιασουμε τα σπιτια μας για να γινουν οι επισκευες που στα κομματια θα τα βαλουμε μπορει να μου πει καποιος???Οι ευθυνοντες στον κοσμο τους να περιμενουν σαν τα κορακια τι θα δωθει για την Βρισα ωστε να το παρουν και να κανουν τα δικα τους βγεπεις τα ψηφαλακια του χωριου ειναι λιγα και αυτοι θελουν περισσοτερα οποτε απο την ευρυτερη περιοχη φτιαχνοντας ας πουμς ενα δρομο θα το δουν ολλοι ενω στο χωριο λιγοι….κριμα θα ελθει η ωρα τον εκλογων δεν θα ελθει???τοτε θα τους δωσουμε να καταλαβουν ολλοι τους τι θα παρουν…

  4. Ο/Η Γεωργή Κατερινα λέει:

    Και όταν μιλάς και κάνεις καλόπιστη κριτική μερικοί σου ρίχνουν το ανάθεμα ότι γκρινιάζεις.

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο δρόμος είχε την δική του ιστορία!Ε ρε γλέντια πας στ κατινα μας!Τόσα χρόνια λέγαμε για την αντιμετώπιση του Έλληνα από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, τώρα θα λέμε για την αντιμετώπιση του βρισαγωτη από τους υπόλοιπους Μυτιληνιούς! Σας καίνε τα Βατερά λαμόγια ε σας καίνε!

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλο θα ειναι ο κ Τεντομας να δει λιγο την επιδοτηση ενοικιου γιατι ημαστε πολοι που δεν την εχουμε παρει και πολυ φοβαμαι οτι θα αργησουμε γιατι βλεπεις τωρα τρεχουν για την Μανδρα.κ Τεντομα δειτε το με ενδιαφερον υπαρχει προβλημα ημαστε στον εκτο μηνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.