Ενημέρωση από τον Σύλλογο της Αθήνας

ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΤΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ

Ο Πολιτιστικός  Σύλλογος Βρισαγωτών  Αθήνας Λέσβου παρέλαβε από το χωριό τον   πίνακα με τις ανάγκες των σεισμοπαθών σε θερμαντικά σώματα και αφυγραντήρες  και προχώρησε σε  παραγγελία τους στα καταστήματα Καλλονής  «Δελημήτρος BEST ELECTRIC» και «ELECTRONET – ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Γ. Α.Ε. », τα οποία είχαν και  τις  πιο συμφέρουσες τιμές  .

Παραγγέλθηκαν   166 αφυγραντήρες  και 70 θερμοπομποί, οι οποίοι θα παραδοθούν περί το τέλος του μηνός.

Ο Σύλλογος είναι σε επαφή με ιδιώτες και εταιρείες που είχαν  εκφράσει  μετά τον σεισμό την πρόθεση  να βοηθήσουν τους σεισμοπαθείς της Βρίσας . Καθώς η προσφορά τους προϋπέθετε κοστολόγηση των προϊόντων και  τιμολόγια αγορών, ώστε να αποφασίσουν αναλόγως τι θα προσφέρουν, περιμένουμε τις απαντήσεις   τους  .

Η πρόθεσή των φορέων που διαχειρίζονται τα χρήματα στον  τραπεζικό λογαρισμό για τους σεισμοπαθείς είναι, με οικονομία και σωστή διαχείριση, να υπάρχει ένα απόθεμα ώστε να μπορούν να καλυφθούν ανάγκες που θα προκύψουν στους μήνες που ακολουθούν. Σε κάθε περίπτωση, τα χρήματα αυτά θα διατεθούν μόνο για  τις ανάγκες  των  σεισμοπαθών  .

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Ενημέρωση από τον Σύλλογο της Αθήνας

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αυτό είναι ένα καλό νέο.

  2. Ο/Η Ανωυμος λέει:

    Και πολυ αργησανε.τα χρηματα ειναι απο δωρεες οποτε και επρεπε να τα αξιοποιησουνε σωστα!!!

  3. Ο/Η αναγιαμ λέει:

    Ευχαριστούμε Πολύ για τις ηλεκτρικές συσκευές…. Όμως μήπως είναι καλό να μας τις μοιράζετε κιολας?…να είστε όλοι καλά και να βοηθάτε αυτές τις δύσκολες ώρες που παλεύουμε με τα απόνερα που μας άφησε ο σεισμός…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.