Να επιμείνουν

ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙΣΕΣ ΑΙΤΉΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ & ΕΠΙΔΌΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΗΣ

Όσοι σεισμόπληκτοι θεωρούν ότι απορρίφθηκαν αδίκως από τη Δ/νση Πρόνοιας του Δήμου Λέσβου σχετικά με τη χορήγηση των παραπάνω επιδομάτων ας συγκεντρώσουν όσα αποδεικτικά στοιχεία θεωρουν επαρκή (πχ λογαριασμούς ΔΕΥΑΛ, ΔΕΗ του κίτρινου ή κόκκινου σπιτιού καθώς και του σπιτιού που εσφαλμένα φαίνεται στο Ε1 ότι είναι πρώτη κατοικία) και να τα καταθέσουν με αίτηση στη Δ/νση Πρόνοιας του Δήμου.
Ένα αντίγραφο της παραπάνω αίτησης και των δικαιολογητικών (σφού θα έχει πάρει αριθμ. πρωτ.) ας μου τα φέρουν στα γραφεία της ΔΑΕΦΚ, στη Γ.Γ. Αιγαίου είτε οι ίδιοι είτε μέσω του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας.
.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Δ/ΝΣΗ ΠΡΌΝΟΙΑΣ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΔΗΜΌΣΙΑ ή ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΗ ΝΑ ΔΕΧΤΕΊ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΊΤΗΣΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΉΤΩΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΟΥ ΤΗΣ.

Μυτιλήνη 25/10/2017
Βασίλης Τεντόμας
Συντονιστής των ενεργειών για την αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού της 12/6/2017 στη Λέσβο.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

12 απαντήσεις στο Να επιμείνουν

  1. Ο/Η Stratis λέει:

    Ερώτηση: Υπάρχει κάποιος σεισμοπαθής του οποίου (επειδή δεν είχε στο Ε1 πρώτη κατοικία το σπίτι στη Βρίσα) απορρίφθηκε η αίτηση για το κοινωνικό επίδομα και την οικοσκευή αλλά του εγκρίθηκε το αντίστοιχο αίτημα για την επιδότηση ενοικίου/συγκατοίκησης; Η απάντηση θα δώσει πολλές …απαντήσεις!

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τώρα σωθήκαμε.

  3. Ο/Η Μυρσίνη Μαργέτα λέει:

    Εγώ δάσκαλε.

  4. Ο/Η Μυρσίνη Κρικλάνη λέει:

    Για το επίδομα οικοσυσκευής τι γίνεται; Πως θα ενημερωθούμε αν εγκριθήκαμε ή απορριφθηκαμε;

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Στην προνοια Μερσι αυτη ξερουν…..

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Επιστροφή σε άλλες εποχές. Έχουν μπει για τα καλά οι κουκούλες και το μόνο που απασχολεί κάποιους είναι τι πήραν οι άλλοι και πως θα τους καρφωσουν, όπου μπορούν, είτε εδώ είτε στις αρμόδιες υπηρεσίες, για το αν το δικαιούνται ή όχι. Δε κοιτάει ο καθένας τη δουλειά του λέω εγώ.

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ. ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΠΕΜΠΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΑ ΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ…. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΝΟΜΙΖΩ.

  6. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Κ το ενοικιο μπηκε σε κανεναν

  7. Ο/Η ο ερωτων. λέει:

    Με τον ΕΝΦΙΑ ξερει κανεις τι γινεται? Η εφορια δεν εχει ιδεα!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.