Το Δημοτικό σχολείο ευχαριστεί

Η Διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Βρίσας, η οποία-αφού και αποείδε την αδιαφορία της οργανωμένης πολιτείας- κάλεσε τους εθελοντές για να απομακρύνουν από το γκρεμισμένο διδακτήριο ανεκτίμητα και χρήσιμα αντικείμενα, ευχαριστεί ολόθερμα όλους όσους προσέτρεξαν και συγκεκριμένα:

Γεωργάκα Παναγιώτη

Βρεντζάκη Δημήτρη

Βάσσο Γιώργο

Κουγκούλιο Γιάννη

Τσέλεκα Ανδροκλή

Μάκη Δημητρακέλλη

τους πρώην δασκάλους του σχολείου Γιάννη Τσουκαλοχωρίτη και Μεταξία Χαραμή

και τον αναπληρωτή δάσκαλο του σχολείου Γιάννη Παττακό ο οποίος έφερε και το φίλο του Γιώργο Παπανδρέου για να ενισχύσουν την προσπάθεια.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και ο οδηγός του φορτηγού που διατέθηκε από το Δήμο, Δημήτρης Κουτλής, ο οποίος αν και είχε εντολή να εκτελεί απλά και μόνο χρέη οδηγού αυτός βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις στη φορτοεκφόρτωση του αυτοκινήτου.

Μεταξύ των αντικειμένων που απομακρύνθηκαν -και διασώθηκαν- είναι μέρος του αρχείου, σπάνια βιβλία και στολές για τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες του σχολείου. Δηλαδή υλικά που είναι από πολύ δύσκολη ως αδύνατη η αντικατάστασή τους.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Το Δημοτικό σχολείο ευχαριστεί

  1. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Καλημέρα.
    Μπράβο σε όλους αυτούς που βοήθησαν για αυτό τον σκοπό.
    Οι τουρίστες ως συνήθως την πάρτη τους.
    Μ.Β

  2. Ο/Η Γεωργή Κατερινα λέει:

    Δεν ξέρουμε που και πως μπορούμε να βοηθήσουμε. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση οι μη ειδικοί πιθανόν να μην μπορούσαν να προσφέρουν. Εγώ είμαι πρόθυμη να βοηθήσω όπου χρειαστώ. Τηλ. 2252061244

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.