Μας εντυπωσίασαν…

Πολιχνιάτες και Μεσοτοπίτες  ήταν υπέροχοι στη σημερινή εκπομπή “το αλάτι της γης”, την οποια ελπίζω να απολαύσατε πολλοί. Τη μερίδα του λέοντος την είχαν βέβαια οι απίθανοι Μεσοτοπίτες αλλά και οι “δικοί μας” Πολιχνιάτες χόρεψαν όμορφα και με κέφι (στο τέλος περίμενα ότι απ’ τις στροφές η Κατερίνα θα έπεφτε στο πάτωμα!!!) και έβαλαν τη δική τους πινελιά στην εκπομπή. Έτσι μπράβο μήπως και καταφέρετε (έστω και από απόσταση) και ξαναζωντανέψετε στα μάτια του κόσμου τον -κατά Μουτζούρη- “(δυστυχώς) γηράσκοντα Πολιχνίτο”

Επειδή δεν γνώριζα όλους όσους χόρεψαν θα αναφέρω τα ονόματα μονάχα της προηγούμενης προέδρου και ψυχής του Συλλόγου Κατερίνας Πατακού-Πολυχρονοπούλου και των χωριανών μας ζευγαριών Αποστόλη και Μαρίας Σάββα, Ξενοφώντα Σάμιου και Θόδωρου Π. Κούσκου (δε φταίω εγώ που δεν μου έχουν …συστήσει τις συζύγους τους και δεν ξέρω τα ονόματά τους!!!)

Πάντα τέτοια!!!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.