Του “Τρίβολου” από τα Βατερά!

(αρ. φυλ. 39/16-9-32)

” Τα Βατερά εφιλοξένησαν από της εσπέρας του Σαββάτου ένα μέρος εκλεκτής κοινωνίας της πρωτευούσης, επωχούμενης μοτοσυκλετών B.S.A. Ολόκληρος η οικογένεια Βασιλείου … μετά της φιλοξενουμένης κομψής κοσμικής κυρίας Ντούνια … επέδραμεν εις την “μαγευτικήν αμμουδιάν” του κ. Ζερβού, επιδοθείσα εις νυκτοήμερον φαγοπότι, κυνήγι, κολύμπι και ψάρεμα. Χάρις εις την επίσκεψιν ταύτην ο Καραΐσκος, ο Κατσιγίνης και η παρέα των είδον δια πρώτην φοράν εις την ζωήν των μπιτζάμες φαρδοκαλαμοβρακούσες της πλαζκαι έλαβεν ιδέαν πολιτισμένου θαλασσίου λουτρού.”

” Έτερος Βουρτσανός ροβοκυνηγός επί του οροπεδίου Σχωρεμένου εκτοξεύων την ρόβην του δίκην σκαγιών κατά των ορτύγων και των λαγωών εις τα καθιστά, εξεκένωσε το μασούρι του κατά της άκρας της αρβύλας ξένου κυνηγού, προεξεχούσης του θάμνου όπου ούτος ανεπαύετο, ονειρευόμενος θριάμβους κατά την εσπερινήν εξόρμησιν. Ο Βουρτσανός Νεμρώδ δεν κατώρθωσεν ακόμη να εννοήσει πως συνέβη, τα γυαλιστερά μάτια του λαγωού κατά των οποίων  εσκόπευσε καλώς να μεταβληθούν εν ριπή οφθαλμού εις καλυβοκάρφια αρβύλας”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.