Αποκριάτικες εκδηλώσεις

1.Ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος “ΜΠΑΛΟΣ”  διοργανώνει την Κυριακή 23 Φεβ και ώρα 7.30 στο Πολύκεντρο Πολιχνίτου την Παράσταση “ΓΕΛΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ” και μας προσκαλεί με την αυστηρή προειδοποίηση να “μην  λήψει κανείς” και τη διαβεβαίωση ότι “εδώ γελάμε”. Αφού η …ούγια γράφει “Μπάλος” θα είναι καλό!

Την ίδια παράσταση θα παρουσιάσουν την ερχόμενη Παρασκευή και στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

2. Καινούριες συνήθειες την Τσικνοπέμπτη! Λές και είχαν συνεννοηθεί οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Βρίσας και Πολιχνίτου καθώς και του Γυμνασίου διοργάνωσαν τσικνοτσιμπούσι με σουβλάκια  που ψήνονταν επιτόπου στα σχολεία για παιδιά και δασκάλους! Όσοι μετείχαν είχαν να λένε. Και του χρόνου!!!

3. Εδώ και δυο τρεις μέρες το καφενείο στον Πλάτανο είναι αποκριάτικα στολισμένο γιατί σήμερα περιμένει τα παιδάκια του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου σε ένα αποκριάτικο πάρτι που διοργανώνει ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων. Τα παιδιά βέβαι πάντα προπορεύονται και γι αυτό την Τσικνοπέμπτη ντύθηκαν και έδωσαν το αποκριάτικο χρώμα στο χωριό. Πέρασαν και απ’ τη βιβλιοθήκη για να μας χαιρετίσουν αλλά την ώρα εκείνη διεξάγονταν δυο αγώνες σκακιού και έτσι ο χαιρετισμός έγινε στο …δρόμο.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Αποκριάτικες εκδηλώσεις

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    απο οτι ξερω το παρτυ ειναι το αλλο σαββατο

  2. Ο/Η Stratis λέει:

    Τελικά τοπάρτι των παιδιών είναι για το επόμενο Σάββατο!

  3. Ο/Η Γεωργ.Π. λέει:

    Oσον αφορα το Γυμνασιο,δεν συμμετειχε ο Συλλογος Γονεων του Γυμνασιου,γιατι μεχρι την τελευταια στιγμη ηταν προγραμματισμενη εκδρομη των μαθητων στην Μυτιληνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.