Για τα σχόλια

Εδώ και λίγες μέρες όσοι επιχείρησαν να γράψουν σχόλιο είτε επώνυμα είτε ανώνυμα είδαν να μην εμφανίζεται άμεσα το σχόλιό τους. Τα επώνυμα σχόλια εμφανίζονταν ύστερα από κάποιο χρονικό διάστημα λεπτών ή ωρών ενώ τα ανώνυμα συνήθως δεν εμφανίζονταν ποτέ.

Αναγκαζόμαστε να υιοθετήσουμε μια νέα τακτική για τα σχόλια γιατί είναι φανερό ότι κάποιοι το είχαν παρακάνει γινόμενοι τιμητές των πάντων χωρίς να έχουν το θάρρος να δηλώσουν την ταυτότητά τους. Ακόμα και εκπρόσωποι φορέων κατέφευγαν σε ανώνυμα σχόλια-απαντήσεις αντί να απαντήσουν ευθαρσώς για κάποιο θέμα που έθεταν ανώνυμα ή επώνυμα σχόλια.

Λυπούμαστε γιατί θα στερήσουμε τη δυνατότητα της άμεσης δημοσίευσης ενός σχολίου. Κάθε απόφαση έχει τις θετικές αλλά και τις αρνητικές συνέπειες.

Τα ανώνυμα σχόλια κατά κανόνα δεν θα δημοσιεύονται. Εξαίρεση θα υπάρχει για περιπτώσεις ανώνυμων σχολίων που δίνουν μια πληροφορία ή έστω έναν θετικό σχολιασμό. Τα επώνυμα σχόλια κατά κανόνα θα δημοσιεύονται εφόσον το περιεχόμενό τους είναι ευπρεπές χωρίς υποτιμητικούς ή υβριστικούς χαρακτηρισμούς και χωρίς θετική ή αρνητική κομματική προπαγάνδα. Αν κάποιο επώνυμο σχόλιο δεν δημοσιευτεί θα μπορεί ο συντάκτης του να επικοινωνήσει με email για διευκρινήσεις και επανόρθωση.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Για τα σχόλια

  1. Ο/Η ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

    Καλιο αργα παρα ποτε Στρατη…καλοδεχουμενο το καθε μορφης σχολιο…αρκει ναχει το θαρος να δηλωσει …υπογραφω…

  2. Ο/Η Ευαγγελία Πελέκου λέει:

    Συγχαρητήρια!!! Πολύ σωστή απόφαση. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ για εποικοδομητικούς διαλόγους και υπεύθυνες απόψεις.

  3. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ
    Σήμερα πληροφορήθηκα ότι για το σεισμό της Λέσβου μέχρι στιγμής δεν υπάρχει παράταση της επιδότησης ενοικίου/συγκατοίκησης και σταματάει στο 24ο τρίμηνο για όλους. Κατόπιν αυτού εκτιμώ ότι πρέπει να ενημερωθεί ο πρόεδρος του χωριού μας και αυτός να ενημερώσει ΑΜΕΣΩΣ τον Νομάρχη μας, ο οποίος με τη σειρά του να ενημερώσει ΑΜΕΣΩΣ τους αρμόδιους της Κυβέρνησης για την άμεση παράταση της εν λόγω επιδότησης, η οποία δεν είναι δα και πολύ δαπανηρή για την Κυβέρνηση.

  4. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    ΕΚΤΙΜΏ ότι ο Πρόεδρος του χωριού μας, κύριος Νικόλαος Λάσκαρης, δεν διάβασε ακόμα τ0 παραπάνω σχόλιο μου, που ίσως ενδιαφέρει πολλούς εκτός από εμένα. Καλό θα ήταν να αναρτηθεί σε τέτοια θέση και με ανάλογο τίτλο ώστε να κινήσει το ενδιαφέρον του και πράξει τα δέοντα. Τουλάχιστον έτσι νομίζω εκτός και αν κάνω λάθος που δεν το νομίζω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.