Ευχαριστήριο

Το νηπιαγωγείο Βρίσας ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Γεωργίου Κούσκου του Θεοδώρου και της Μαρίας για τη δωρεά φωτοτυπικού μηχανήματος προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες του σχολείου μας.

Το παραπάνω ευχαριστήριο ζήτησαν να αναρτήσω στη σελίδα μας οι δυο νηπιαγωγοί του νηπιαγωγείου μας. Απ’ ότι έμαθα πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο πολυμηχάνημα (φωτοτυπικό, printer, fax και scaner).

Η άμεση ανταπόκριση της οικογένειας του Γεωργίου Κούσκου στη γνωστοποίηση μέσω της σελίδας μας της προσπάθειας που κατέβαλε η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου για να βρεθεί ένα φαξ για τις ανάγκες του νηπιαγωγείου μας είναι άξια συγχαρητηρίων. Σε 15 μέρες έφτασε το ζητούμενο.

Η όλη διαδικασία δείχνει και το άριστο κλίμα συνεργασίας των δυο σχολείων του χωριού μας, τα οποία σε συνεργασία με το δραστήριο Σύλλογο των γονέων, δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργίας τους προς όφελος των μαθητών και της τοπικής κοινωνίας ευρύτερα.

Να σημειωθεί ότι οι δυο νηπιαγωγοί δείχνουν εξαιρετικά ορεξάτες. Ήρθαν από μακριά -η μια απ’ την Καβάλα και η άλλη απ’ τη Φλώρινα- προτίμησαν να μείνουν στο χωριό και ρίχτηκαν απ’ την πρώτη μέρα στη δουλειά. Τις ευχόμαστε καλή διαμονή και αποδοτικότητα στο έργο τους.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.