Όσες προλάβατε, καλώς!!!

Είχαμε συστήσει σε όσες επιθυμούσαν να διακόψουν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη να επισκέπτονταν και να πηγαινοέρχονταν μερικές φορές στο κομμάτι του δρόμου πριν το γεφύρι της Αγίας Κατερίνας στον Αλμυροπόταμο για δωρεάν και άμεσα αποτελέσματα.

Χτες όμως έπεσαν λίγα μπάζα και οι λακκούβες έκλεισαν. Βέβαια η λύση είναι πολύ προσωρινή διότι με το σπινάρισμα των αυτοκινήτων τα μπάζα θα φύγουν απ’ τις λακκούβες και το πρόβλημα θα επανέλθει. Ας είναι όμως τουλάχιστον να περάσουν οι μέρς του Πάσχα.

Νομίζουμε ότι (εφόσον δεν γίνεται τσιμεντόστρωση) μια καλή λύση θα είναι να σκεπαστεί όλος ο δρόμος με ένα στρώμα μπάζων 10 περίπου εκατοστών, να βραχεί και να πατηθεί.

Οι χτεσινές εργασίες άκουσα ότι έγιναν με φροντίδα του χωριανού μας δημοτικού συμβούλου Αριστείδη Ταξείδη, ο οποίος έστειλε ένα φορτηγό από άλλη δημοτική ενότητα, και του κεραμοποιείου της περιοχής το οποίο διέθεσε τον φορτωτή. Μπράβο πάντως σε όλους όσους πήραν την πρωτοβουλία.

Επειδή όμως οι πληροφορίες μου δεν είναι διασταυρωμένες παρακαλώ όποιον γνωρίζει καλύτερα τα πράγματα να μας ενημερώσει ανεβάζοντας ένα σχόλιο.

Ευχαριστώ πολύ.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.