Προσάραξε τουρκική ακταιωρός

Βόρειοδυτικά του ακρωτηρίου του Αγίου Φωκά στα Βατερά έχει προσαράξει σε υφάλους μια τουρκική ακταιωρός. Την είδαμε το πρωί (γύρω στις 7.00) πηγαίνοντας για τον Προφήτη Ηλία να ανάψουμε τα καντήλια. Πλησιάζοντας στην παραλία με τα πόδια συναντήσαμε άνδρες του Λιμενικού σώματος οι οποίοι είχαν εντοπίσει το πλοίο κάνοντας την καθιερωμένη περιπολία τους με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στον περιφερειακό δρόμο.

Μας ζήτησαν το κινητό μας τηλέφωνο το οποίο έκλεισαν σε φάκελλο, τον σφράγισαν και μας τον επέστρεψαν με την πληροφορία ότι θα περάσουν κατά το μεσημέρι από την πλατεία του χωριού ή να πάμε μετά τις 10.00 στο Λιμενικό Σταθμό Πολιχνίτου για να τον ξεσφραγίσουν (προφανώς για να μην φωτογραφίσουμε το πλοίο).

Μας είπαν ότι ενημέρωσαν το κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης το οποίο με τη σειρά του έστειλε σήμα στα υπουργεία Εμπορικής Ναυτιλίας, Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών και περιμένουν οδηγίες.

Πληροφορίες θέλουν να έχει συμβεί παρόμοιο γεγονός πριν από 3-4 χρόνια στην περιοχή του Μανταμάδου, όπου όμως εκεί η ακταιωρός σε μια περίπου ώρα είχε αποκολληθεί με ίδια μέσα.

Θα σας ενημερώσουμε για ότι νεότερο.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Προσάραξε τουρκική ακταιωρός

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΤΑΙΩΡΟ, ΜΕΣΩ GOOGLE . THN ΚΑΤΑΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΑΜΕ.
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ. …!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.