Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί και ενημερώνει

sima_vivl_small1. Η Βιβλιοθήκη του χωριού μας ενημερώνει ότι την Τρίτη 5 Αυγούστου, στο χώρο της, η φιλόλογος  Κατερίνα Σκιά  θα πραγματοποιήσει με παιδιά του Γυμνασίου δημιουργικές δραστηριότητες. Ανάλογες δημιουργικές δραστηριότητες θα πραγματοποιήσει και την Τρίτη 9 του μήνα με παιδιά του Δημοτικού σχολείου.

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες αυτές είναι ελεύθερη για όλα τα παιδιά. Ανάλογες δραστηριότητες θα υλοποιηθούν και μετά το Δεκαπενταύγουστο.

Η Κατερίνα Σκιά είναι φιλόλογος και υπηρέτησε πολλά χρόνια στην Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης στην Αθήνα. Για αρκετά χρόνια είχε την ευθύνη της Σχολικής Συμβούλου σε σχολεία της Αθήνας.

2. Η Βιβλιοθήκη την ευχαριστεί ιδιαίτερα  για την προσφορά της αυτή προς τα παιδιά του χωριού μας (και όχι μόνο) αλλά και για το …ασήκωτο χαρτοκιβώτιο με εξαιρετικά βιβλία που μας πρόσφερε.

3. Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί θερμά τον Κώστα Χατζηαντωνίου ο οποίος για μια ακόμα φορά μας επισκέφτηκε και μας πρόσφερε πολύτιμο φωτογραφικό αρχειακό υλικό για την ιστορία του χωριού μας, βιβλία και γραφική ύλη.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.