Το βιβλίο της Βιβλιοθήκης

Κυκλοφόρησε το βιβλίο “Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ  ΒΡΙΣΑΣ “Κ. ΤΣΕΛΕΚΑ” ΚΑΙ ΤΩΝ “ΒΡΙΣΑΙΩΝ” ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΑ ΕΡΓΑ”.

jilogkypto0001Στο βιβλίο αυτό (80 σελίδων/ 16,5 Χ22,5) καταγράφεται η διαδικασία δημιουργίας και λειτουργίας της βιβλιοθήκης και παραθέτονται σύντομα βιογραφικά όλων (διαχρονικά) των βρισαγωτών συγγραφέων, έργα των οποίων υπάρχουν στα ράφια  της. Επίσης υπάρχει σύντομη ιστορική καταγραφή της πορείας του χωριού μας απ’ την αρχή του 19ου αιώνα ως την ενσωμάτωση του νησιού μας με τη μητέρα Ελλάδα και παρουσίαση των 50 πρώτων τευχών του περιοδικού “Αντίλαλος” το οποίο αποτελεί τον κατεξοχήν χώρο κατάθεσης και προβολής των πνευματικών δημιουργιών των χωριανών μας.

Το βιβλίο θα διανέμεται αποκλειστικά στο χώρο της βιβλιοθήκης και το προαιρετικό ποσό που θα κατατίθεται (σε κουμπαρά)  θα διατεθεί για την ενίσχυση της Βιβλιοθήκης.

Υ.Γ. Ήδη μάθαμε ότι υπάρχουν και άλλοι βρισαγώτες συγγραφείς οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στο τεύχος που εκδόθηκε. Θα ήταν ευχής έργο η κυκλοφορία του βιβλίου αυτού να γίνει η ευκαιρία για την καταγραφή πληρέστερα όλων των πνευματικών δημιουργιών του χωριού μας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Το βιβλίο της Βιβλιοθήκης

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ

    ΜΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΒΡΙΣΑΣ ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.