Συνέχεια

"/>

Και οι κλοπές συνεχίζονται…

Παραθέτουμε το δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ για τις κλοπές στον Πολιχνίτο:

Δυο ακόμα κλοπές σημειώθηκαν τις προηγούμενες μέρες στον Πολιχνίτο, κρούσματα που έρχονται να προστεθούν στα διαδοχικά περιστατικά παρανομιών στην περιοχή τους τελευταίους μήνες. Για ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Πολιχνίτου και ανάγκη καλύτερης αστυνόμευσης κάνουν λόγο οι κάτοικοι, πολλοί από τους οποίους επισημαίνουν πως αυτό είναι άλλο ένα σύμπτωμα της συνολικής εγκατάλειψης που υφίσταται η περιοχή τους.

Δύο διπλανά σπίτια στο κέντρο του οικισμού του Πολιχνίτου, στα Κυβέλια, είναι το τελευταίο χτύπημα των διαρρηκτών στην περιοχή. Σχετικά, δήλωσε στο «Ε» Ειρήνη Πούνδρου: «Η μητέρα μου που ζει στον Πολιχνίτο, είχε έρθει για διανυκτέρευση στο εξοχικό μας στη Σκάλα. Γυρνώντας το πρωί, διαπίστωσε ότι κάποιος είχε μπει στο σπίτι σπάζοντας το παράθυρο του μπάνιου και αφαίρεσε τα κοσμήματα που βρίσκονταν στο δωμάτιό της. Πριν, οι διαρρήκτες είχαν μπει στο γειτονικό σπίτι απ’ όπου και πέρασαν στο δικό μας. Το σπίτι μας είναι στο πιο κεντρικό σημείο του χωριού, πράγμα που δείχνει ότι οι διαρρήκτες λειτουργούν ανενόχλητοι χωρίς να υπολογίζουν κανέναν. Με αφορμή το περιστατικό, διαπίστωσα πως και αρκετοί άλλοι γείτονες έχουν πέσει θύματα κλοπών και μάλιστα παραπάνω από μία φορές». Να σημειωθεί πως η κ. Πούνδρου ανέφερε πως το αστυνομικό συνεργείο της σήμανσης δεν είχε πάει μέχρι χθες το πρωί στο χώρο όπου έγινε η κλοπή, προκειμένου να πάρει αποτυπώματα. Αξιοπρόσεκτο επίσης είναι το γεγονός ότι το περιστατικό δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως το περιστατικό διερευνάται και του δόθηκε η δέουσα προσοχή. Αναφορικά με το ζήτημα των κρουσμάτων κλοπών στην περιοχή, η ίδια πηγή αναφέρει πως δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη διαφοροποίηση σε σχέση με άλλες περιοχές του νησιού. Κοινό μυστικό, ωστόσο, είναι μεταξύ των κατοίκων η ύπαρξη μιας ομάδας ατόμων που άλλοτε λειτουργούν ως συμμορία και άλλοτε μεμονωμένα, διαπράττοντας κλοπές σε σπίτια και σε αγροτικές καλλιέργειες της περιοχής. Δεν πάνε πολλοί μήνες που ορισμένα από αυτά τα άτομα είχαν συλληφθεί για διάφορα αδικήματα στο ίδιο σημείο του νησιού.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Και οι κλοπές συνεχίζονται…

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝΕ

    ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ???

    ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ????

    ΚΥΡΙΕ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΣΟΙ ΣΑΣ ΦΥΛΑΝΕ ?????

    ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    δυο λυκοι καταφθανουν αυριο ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ .

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ωραια τα λες ΑΝΤΩΝΗ

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ……. 0ΠΩΣ ΕΠΙ ΜΕΤΑΞΑ

    ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ …..ΜΑΝΤΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

    ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΥΣ …ΚΟΜΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ Κ

    ΤΗΝ ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.