Για να μη δημιουργηθεί λαθεμένη εικόνα!

Για να μη δημιουργηθεί λαθεμένη εικόνα στους εκτός Βρίσας χωριανούς μας και ιδιαίτερα στους εκτός Ελλάδας, πρέπει να διευκρινιστεί ένα σημείο της σύμβασης που αναφέραμε στο προηγούμενο άρθρο μας.

Όταν τη διαβάσει κάποιος θα δει ότι οι χώροι στο χωριό στους οποίου θα κοπούν τα χόρτα είναι το πάρκινγκ και το νεκροταφείο. Εύλογα θα σχηματίσει την εντύπωση ότι το νεκροταφείο του χωριού (λογαριάζεται στην απόφαση για 2 στρέμματα) είναι γεμάτο χόρτα. Ο ξενιτεμένος χωριανός μας θα θεωρήσει ότι ο χώρος όπου αναπαύονται οι γονείς και οι παππούδες του είναι εγκαταλειμμένος και απαράδεκτος.

Επειδή δε θεωρώ πρέπον να ανεβάσω φωτογραφία με τάφους, διαβεβαιώ όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το χώρο ότι αυτός είναι απόλυτα περιποιημένος. Πολύ περισσότερο απ’ ότι είναι το χωριό με τα σπίτια στα οποία ζούμε. Όσοι έχουν δικούς τους ανθρώπους εκεί αλλά και οι κυρίες που ανάβουν με αμοιβή τα καντήλια τον διατηρούν πεντακάθαρο. Δεν υπάρχει ούτε ίχνος χόρτου σ’ όλη του την έκταση.

Μακάρι να είχαν την ίδια εικόνα και οι δρόμοι του χωριού! (που δεν περιλαμβάνονται στην απόφαση!)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.