Κοπή χόρτων και θάμνων στην περιοχή Πολιχνίτου

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη σύμβαση που υπογράφτηκε από το Δήμο για την κοπή των χόρτων και των θάμνωνστην περιοχή μας. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον! Έτσι ο  καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Χωρίς δικά μας σχόλια.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Κοπή χόρτων και θάμνων στην περιοχή Πολιχνίτου

  1. Ο/Η ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ....... λέει:

    Έχει επισημανθεί πολλές φορές και μέσα απο την σελίδα αυτή ότι η τοπική αυτοδιοίκηση λειτουργεί με λανθασμένο θεσμικό πλαίσιο ή καλύτερα ένα πλαίσιο νόμων που είναι απόλυτα γραφειοκρατικό,δύσκολο στην εφαρμογή του ,προσαρμοσμένο στον Δήμο -πόλη και όχι στο δήμο ανοιχτό χώρο.
    Η παραπάνω σύμβαση σε συνάρτηση με την μελέτη δείχνει στην ελαχιστότατη μορφή της ,το δημόσιο χρήμα που διακινείται μέσα απο το κύκλωμα καταγραφή και μελέτη-δημόσια σύμβαση-εργολαβικά συμφέροντα.
    Είναι ειλικρινά κρίμα να φεύγει τόσο χρήμα ,η σχέση καταβαλλόμενο ποσό -εκτελεσμένη εργασία να είναι αρνητική σε βάρος δεύτερου.
    Σκεφτείται με το παραπάνω ποσό τη μεροκάματα θα γινόταν στην περιοχή μας αν ο τρόπος εκτέλεσης της εργασίας ήταν δυνατόν νομοθετικά να είναι διαφορετικός διαφορετικός .
    Πάντως με το υπάρχων νομοθετικό πλαίσιο άλλος τρόπος εκτέλεσης των εργασιών δεν υπάρχει……….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.