Το πανηγύρι τ’ Άη Λια

Το πανηγύρι φέτος είχε μεγάλη επιτυχία. Αποβραδύς στο βουνό μαζεύτηκε αρκετός κόσμος. Μαζί τους ο Δήμαρχος Δ. Βουνάτσος με την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου και τον αντιδήμαρχο Πολιχνίτου. Οι ιππείς δεν ήταν μόνο χωριανοί μας αλλά και από άλλα χωριά. Πολλοί αναρρωτιούνται τί δουλειά έχουν τα άλογα με τον Άη Λια αλλά κάτω στην παραλία οι ξένοι αδημονούσαν: “πότε θα κατέβουν τα άλογα”

Κάτω στην παραλία οι πραματευτάδες με τα πανηγυριώτικά τους ήταν περισσότεροι από κάθε φορά, ζορίζοντας τις τσέπες των γονιών και των νονών, αλλά προσθέτοντας και τον γιορτινό τους τόνο.

Μουσικές είχαμε τέσσερες (είχε και το ξενοδοχείο Αφροδίτη) και παντού ο χορός ήταν ελεύθερος. Ο καιρός ήταν πολύ καλός και το κέφι ανεβασμένο. Ανήμερα (χτες δηλαδή) οι μουσικές περιορίστηκαν σε δύο (Ζούρος-Καραϊσκος και Μπινής-Γεωργάκα) και η κίνηση ήταν ικανοποιητική. (πέρσι τέτοια μέρα δεν είχε καμιά μουσική)

Φωτογραφίες απ’ το πανηγύρι μπορείτε να βρείτε στην αρχική μας σςλίδα ή εδώ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.