Τα ταλέντα του ποδοσφαίρου!

Σύμφωνα με άλλον ανώνυμο σχολιογράφο λοιπόν εκτός απ’ το Γρηγόρη και ο Πολιχνιάτης Στρατής Καββαδάς έχει επιλεγεί και έχει καταταχθεί στο δυναμικό των νέων της ΑΕΛΚ. Ότι γράψαμε για τον Γρηγόρη ισχύουν και για το Στρατή. Μακάρι να είχαμε την πληροφορία έγκαιρα ώστε το μικρό αφιέρωμά μας να ήταν και για τα δυο παιδιά.

Μάθαμε επίσης ότι και ο Παναγιώτης Καγκάρας, τερματοφύλακας πέρσι στον ΑΟΠ αναβαθμίστηκε πηγαίνοντας στον ΑΙΟΛΙΚΟ, που φέτος αγωνίζεται στην Α΄ τοπική κατηγορία. Στην ίδια κατηγορία αγωνίζεται και ο ΟΛΥΜΠΟΣ Αγιάσου στην ομάδα του οποίου συμμετέχει και ο Παναγιώτης Αλεξίου.

Πολλά τα ταλέντα λοιπόν και ίσως να υπάρχουν και άλλα παιδιά αλλά όπως ξαναγράψαμε ένας άνθρωπος δεν μπορεί να τα ξέρει όλα. Η σελίδα μας κάθε επιτυχία ανθρώπων της περιοχής μας και ιδιαίτερα νέων τη χαίρεται και την προβάλλει, αρκεί να τη μαθαίνει.

Και μια ακόμα επισήμανση: Η σελίδα φιλοξενεί κάθε πληροφορία είτε με τη μορφή σχολίου είτε με τη μορφή άρθρου (αν τη στείλετε με mail) Αλλά μη διστάζετε να βάλετε το όνομά σας. Αφήστε την ανωνυμία για όσους βρίζουν.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

10 απαντήσεις στο Τα ταλέντα του ποδοσφαίρου!

  1. Ο/Η Ν λέει:

    Δάσκαλε συγχαρητήρια για τη σελίδα…!τα παιδιά αυτά αυτοπροτάθηκαν κ στην ΑΕΛΚ κ στον ΑΙΟ ο Καγκάρας…έχει διαφορά νομίζω με το επιλέχθηκαν…!αλλά όπως είπατε ένας άνθρωπος πώς να γνωρίζει τόσα πολλά…!ο καγκάρας είναι μονίμως εκτός αποστολής…όπως κ ο Καβαδάς..!ενώ ο Ξυνός είναι καινούριο μέλος στην οικογένεια της ΑΕΛΚ…!αλλά σαν κ αυτούς χιλιάδες…!κ δεν το λεω απο κακία…κατουρημένες ποδιές φίλησαν οι πατεράδες κ των τριων για να πάνε στις ομάδες αυτές κ τώρα κάνουν παράπονα που δεν παίζουν κιολας…!αφήστε τα παιδια να παιξουν κ να γινουν καλυτεροι κ μην ειστε πανω απο το κεφαλι τους…αυτο παει στους πατεραδες τους…!κ μην νομιζετε οτι ειστε οι γονεις του μέσι…χα χα χα…

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      ειδες τι λεει απο πανω??αφηστε την ανωνυμιΑ για οσους βριζουν….κ εσυ βριζεις…και βριζεις γιατι ζηλευεις!

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΣΥΓΝΩΜΗ Κε “Ν”….ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΕ “Μ” ( ΜΙΣΟΣ , Μ@@@@@Σ , ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗΣ ) Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ “Κ” ( ΚΑΚΟΣ , ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ) …ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    η ταπεινοτητα δεν εβλαψε κανεναν!!αλλα ποιος απο ολους μας εχει?????

  4. Ο/Η Ξύνος Γιώργος λέει:

    Προβληματίστηκα αν αξίζει τον κόπο να απαντήσω στα παραπάνω σχόλια.Επειδή όμως με προσβάλουν προσωπικά σας λέω ότι ποτέ στη ζωή μου για τίποτα και για κανένα λόγο δεν φίλησα κατουρημένες ποδιές πόσο μάλλον στη περίπτωση του Γρηγόρη.Για όσους δε γνωρίζουν ο Γρηγόρης επιλέχτηκε ανάμεσα από 100 παιδιά που δοκιμαζότανε καθημερινά όλο το καλοκαιρι και γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν είναι ο ΜΕΣΙ.Αφήστε τα παιδιά να δουλέψουν ανεπηρέαστα όπως λέτε γιατί διαβάζοντας τα σχόλια σας μόνο κακό προκαλείται.Και κάτι τελευταίο όπως λέει η παροιμία όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΘΑ ΠΩ ΤΗ ΚΑΚΙΑ ΜΟΥ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ Α ΕΘΝΙΚΗ ΔΕ ΘΑ ΠΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΛΟΡΔΑ! ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ! ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ,ΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΑΛΕΝΤΩΝ.. ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΝΕΙΡΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      σατον πολιχνιτο πιο παλια υπηρχε κ αλλο ταλεντο αλλα δεν ειχε υποστηριξη απο κανεναν!αν ειχε χρηματα κ γνωριμιες σιγουρα θα επαιζε στην α εθνικη!τον εφαγαν οι “καλοι ανθρωποι “μακαρι να ζουσε ο ΣΚΟΥΦΟΣ να βοηθουσε ολα τα παιδια που εχουν ταλεντο

  6. Ο/Η Ν λέει:

    Αυτο για τα κρεμασταρια δε νομιζω να σας συμφερει….!(μονιμως παγκο ή αλλαγη στο 80)…οσο για τα εκατο παιδια που λετε σε λιγο θα το πιστεψετε κ εσεις….!γιατι τυχαινει κ ασχολουμε με την συγκεκριμενη ομαδα σε μεγαλυτερο βαθμο απο εσας…!μηπως λεω εγω τωρα.που τα λεω ολα απο κακια..τα παιδια ηταν 37 στην πραγματικοτητα…?απλα σας ρωταω…!κ επελεξαν 23…?κατι τετοιο “νομιζω” εγινε….οσο για το αν φιλησατε κατουριμενες ποδιεσ στη ζωη σας το ξερετε εσεις κ μονο…!δωσατε εξετασεις για να μπητε στρατο ε?κ να βγητε στη συνταξη απο τωρα κ να σας πληρωνει το Ελληνικο κρατος…!ακου εκει 45+ στην συνταξη…!χα χα χα…!

  7. Ο/Η Ν λέει:

    Αυτο για τα κρεμασταρια δε νομιζω να σας συμφερει….!(μονιμως παγκο ή αλλαγη στο 80)…οσο για τα εκατο παιδια που λετε σε λιγο θα το πιστεψετε κ εσεις….!γιατι τυχαινει κ ασχολουμε με την συγκεκριμενη ομαδα σε μεγαλυτερο βαθμο απο εσας…!μηπως λεω εγω τωρα.που τα λεω ολα απο κακια..τα παιδια ηταν 37 στην πραγματικοτητα…?απλα σας ρωταω…!κ επελεξαν 23…?κατι τετοιο “νομιζω” εγινε….οσο για το αν φιλησατε κατουριμενες ποδιεσ στη ζωη σας το ξερετε εσεις κ μονο…!δωσατε εξετασεις για να μπητε στρατο ε?κ να βγητε στη συνταξη απο τωρα κ να σας πληρωνει το Ελληνικο κρατος…!ακου εκει 45+ στην συνταξη…!χα χα χα…! Οσο για τον φιλο που μου θυμησε τον Γιώργη Σκούφο θα συμφωνήσω παρα πολυ…σωστος κ διαβασμενος…!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.