Μελλοντικά …βιβλιοθήκη

Συνεχίζουμε την καταγραφή προσφορών φορέων και προσώπων στον γενέθλιο τόπο τους, με τις οποίες προσφορές καλλωπίζονται οι χώροι του χωριού και της περιοχής του γενικότερα και βελτιώνεται η ζωή των κατοίκων του.

Σήμερα θα αναφερθούμε σε ένα έργο του οποίου η υλοποίηση όμως δεν τιμά το χωριό μας γενικότερα. Πρόκειται για το κτίσμα του πρώην καφενείου, το οποίο πρόσφεραν τα αδέλφια Νικέλλη και συγχρόνως χρηματοδοτούν για να μετατραπεί σε βιβλιοθήκη. Και δεν μας τιμά, ως τοπική κοινωνία, η υλοποίησή του διότι έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος που άρχισαν οι εργασίες και ακόμα δεν τέλειωσαν. Είναι κρίμα η ευγένεια των δωρητών να μην προσβάλλουν κανέναν να εκλαμβάνεται ως αδιαφορία τους ή ανοχή στην αδικαιολόγητη αυτή καθυστέρηση. Ο διακαής τους πόθος είναι να ολοκληρωθεί επιτέλους το όνειρό τους.

Απ’ την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση αυτού του έργου γίνεται φανερό πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος αυτών που αναλαμβάνουν να επιστατήσουν στην κατασκευή ενός έργου. Και αναφέρομαι τόσο στον ιερέα μας ο οποίος επιστάτησε στην κατασκευή και τον εξοπλισμό του νέου ιατρείου όσο και του Συλλόγου του χωριού για την ανέγερση του Αγίου Νικολάου.

Πάντως μια ματιά στο εσωτερικό της “βιβλιοθήκης” δείχνει ότι όταν ολοκληρωθεί θα αποτελέσει ένα ακόμα χρηστικό στολίδι του χωριού μας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.