Φωτιά στα Βασιλικά

Από το ertnews.gr

Έκταση με αστιβιές και πουρνάρια και κάποια ελαιόδεντρα, έκαψε η φωτιά στον κάμπο Βασιλικων που ξέσπασε σήμερα το πρωί από άγνωστη αιτία και φαίνεται να έχει οριοθετηθεί.

Η επέμβαση της πυροσβεστικής, του δήμου και εθελοντών ήταν άμεση, αλλά καταλυτική είναι η παρέμβαση των εναέριων μέσων που τη φετινή αντιπυρική περίοδο ανταποκρίνονται εν τη γενέσει των περιστατικών φωτιάς και προλαμβάνουν την εξάπλωσή τους.

Σημείωση της σελίδας:Γίνεται επομένως ολοφάνερο γιατί εμάς μας έκαψαν. Είχαν καταστροφικό πλάνο ενεργειών ή άργησαν να ξυπνήσουν. Αλλά κανένας δεν είχε την ευθιξία να το πει τότε. Και οι αποζημιώσεις στο κάποτε και στο όπως να ‘ναι και σ’ όποιους να ‘ναι.

Και για να γίνει σαφές το παραπάνω: Γιατί αποζημίωση δικαιούται μόνο όποιος έπαιρνε επιδότηση για το λάδι. Όποιος -για οποιονδήποτε λόγο – δεν έπαιρνε επιδότηση δεν έπαθε ζημιά με αποκλειστική ευθύνη του κράτους; Γιατί να μην αποζημιωθεί και αντ αυτού να αποζημιωθεί αυτός που λήγει το ενοικιαστήριο σε ένα-δυο χρόνια και θα παρατήσει τα καμμένα στον ιδιοκτήτη που δεν πήρε μία;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.