Από το Σύλλογο της Αθήνας

                                                   Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βρισαγωτών Λέσβου Αθήνας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους μαθητές και τους γονείς, στους εκπροσώπους των φορέων του χωριού μας, και σε όλους, όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και παρέστησαν στην συνάντηση που διοργανώθηκε από τον Σύλλογό μας, με τους μαθητές και μαθήτριες της Βρίσας α) που αποφοίτησαν από το Δημοτικό β) φοιτούν στο Γυμνάσιο και Λϋκειο Πολιχνίτου και γ) αποφοίτησαν από το Λύκειο.

Ειδικότερα ευχαριστούμε:

. Τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βρίσας κ. Νίκο Λάσκαρη

. Τους εκπροσώπους του Ιππικού Συλλόγου Βρίσας κ.κ Χαράλαμπο Αποστολή (Αντιπρόεδρος του Συλλόγου) και Απόστολο Αναγνώστου και

. Την εκπρόσωπο της Βιβλιοθήκης Βρίσας κ. Στέλλα – Μαρίνα Μπολγούρα

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους ιδιοκτήτες του Restaurant Bar «Θάλασσα» Ρία και Μανώλη Ευσταθίου, (άνθρωποι της προσφοράς και οι δύο),  που για μια ακόμα χρονιά από το 2017 και έπειτα,  μας φιλοξένησαν στον θαυμάσιο χώρο τους και προσέφεραν σε όλους τους παρευρισκόμενους αναψυκτικά και καφέ.  

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εύχεται σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Βρίσας καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο, στους αποφοιτήσαντες καλή επιτυχία στον καινούργιο κύκλο ζωής που τους ανοίγεται, στους δε γονείς να χαίρονται και να καμαρώνουν τα παιδιά τους. 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.