Ενδιαφέρουσα πρόκληση

Από την Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Αναστασία Αντωνέλλη

« Η Αντιπεριφέρεια Πρωτογενούς Τομέα κάνοντας πράξη την εξαγγελία του Περιφερειάρχη για από κοινού συνεργασία με όλους προς όφελος των νησιών μας, ξεκινά την υλοποίηση των αρμοδιοτήτων της έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικού εργαλείου προς όφελος του πρωτογενούς τομέα των νησιών. Η ανακοίνωση του Υπουργείου στον άκρως σημαντικό τομέα των εγγειοβελτιωτικών έργων αποτελεί πρόκληση για εμάς που δεν θα την αφήναμε ανεκμετάλλευτη. Ευελπιστούμε στην συνεργασία όλων προκειμένου να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε από αυτήν τη σημαντική χρηματοδότηση όσα περισσότερα μπορούμε για την υλοποίηση υποδομών προς όφελος των νησιών μας, ειδικά τώρα που τα αποτελέσματα της κλιματικής αλλαγής είναι πλέον ορατά και απειλητικά για τον πρωτογενή τομέα ».

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Ενδιαφέρουσα πρόκληση

  1. Ο/Η ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ λέει:

    Είναι, λοιπόν, καιρός από τα λόγια και τις φιγούρες,να προχωρήσουμε στα έργα για την αναγέννηση του πρωτογενούς τομέα και την αντιμετώπιση της ανομβρίας και γενικότερα της κλιματικής αλλαγής, που εξελίσσεται σε κλιματική κρίση:
    1. ένταξη στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας και πραγματοποίηση του ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ της ΛΑΓΚΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.