Πολλές οι εκδηλώσεις την γιορτινή περίοδο

Πάρα πολλές οι εκδηλώσεις των φορέων στην γιορτινή περίοδο που μας αποχαιρετά. Πολύ ζωντανή η μικρή τοπική κοινωνία του χωριού μας.

  1. Η αρχή έγινε στις 17 Δεκεμβρίου με το στόλισμα και φωταγώγιση του Χριστ. Δέντρου στον Πλάτανο με πρωτοβουλία των τοπικών αρχόντων, παλιών και νέων. Κεράσματα κ.λπ.
  2. Στις 19 Δεκ. στου Προκόπα έγινε η γιορτή του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου με πλήθος κόσμου και πλουσιότατο μπουφέ από τις μητέρες των παιδιών με πρωτοβουλία του Συλλόγου των.
  3. Στις 23 και 24 Δεκ το χωριό του Αη Βασίλη που έστησαν οι τοπικοί άρχοντες με τη συνεργασία των Συλλόγων του χωριού έδωσε μια ξεχωριστή γιορτινή νότα για μικρούς και μεγάλους.
  4. Στις 24 Δεκ τα ενεργά μέλη της μπάντας του χωριού έπαιξαν τα κάλαντα στις γειτονιές του χωριού μας.
  5. Στις 31 Δεκ η ομάδα των νέων πραγματοποίησε εθελοντική εξόρμηση για τον καθαρισμό της παραλίας από τα πάρα πολλά σκουπίδια που είχαν βγάλει οι απανωτές νοτιές.
  6. Το βράδυ της ίδιας μέρας η Κοινότητα με τον Πολιτιστικό και τον Ιππικό Σύλλογο διοργάνωσαν για την αλλαγή του χρόνου ένα μοναδικό την περιοχή μας ρεβεγιόν.
  7. Στις 4 Ιαν η Βιβλιοθήκη διοργάνωσε στου Προκόπα μια δίωρη μουσική βραδιά με σαντούρια και μπουζούκια που πλαισίωσε την κοπή της πίτας της.
  8. Σήμερα 6 Ιαν πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Κοινότητας

(Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι)

Όλες οι εκδηλώσεις συγκέντρωσαν πολύ κόσμο και πρόσφεραν πλούσια κεράσματα και δώρα.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΊΑ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.