Καλλιτέχνες με ευαισθησίες

Σε προηγούμενο σχόλιο είχα αναφέρει τα άτομα που διέθεσαν καλλιτεχνικές δημιουργίες τους στο Σύλλογο της Αθήνας για να προβεί σε λαχεοφόρο αγορά με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την επισκευή του αυλότοιχου του σχολείου.

Εκτός όμως από αυτή την προσφορά οι καλλιτέχνες του χωριού μας, οι οποίοι είχαν εκθέσει τα έργα τους σε αίθουσες του δημοτικού σχολείου, ευαισθητοποιημένοι από το χώρο (σε κάποιους αναβίωσαν παλιές νοσταλγικές μνήμες) πρόσφεραν έργα τους στο σχολείο για εμπλουτισμό της διακόσμησής του αλλά και για να αποτελέσουν τα έργα τους κίνητρο προς τους μαθητές να δραστηριοποιηθούν καλλιτεχνικά και αυτοί.

Έργα τους πρόσφεραν ο Σταύρος Παρασκευάς μια μεταλλική σύνθεση και οι Λίλη Χατζηαντωνίου, Τάσος Τσέλεκας, Νίκος Αναγνώστου και Andrew Allton από ένα πίνακα ζωγραφικής. 

Να συγχαρούμε ιδιαίτερα και να σας συστήσουμε τον Άγγλο συγχωριανό μας ο οποίος ζει αλλά και εργάζεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα με τη σύζυγό του στο χωριό. Έχει μάλιστα πραγματοποιήσει και ατομικές εκθέσεις.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.