Μυτιληνιά φασολάδα

Οι περισσότεροι απ’ τους επισκέπτες της σελίδας μας μπαίνουν απ’ ευθείας στο vatera.gr ή στον platano. Κάποιοι μπαίνουν από το google αναζητώντας κάποια πληροφορία. Απ’ αυτούς άλλοι ψάχνουν συγκεκριμένα τη σελίδα μας (γράφουν για παράδειγμα: νέα απ’ τον πλάτανο ή νέα απ’ τα Βατερά. Μπαίνουν όμως και μερικοί που αναζητούν πληροφορίες γενικότερες ή και άσχετες με το χωριό μας (αναζητούν για παράδειγμα δρομολόγια ΚΤΕΛ Λέσβου, φωτογραφίες Μυτιλήνης κ.λ.π.)

Η πιο παράδοξη αναζήτηση έγινε από τη Νορβηγία από κάποιον που ζει εκεί. Αυτός αναζήτησε “φασολαδα Μυτιληνης” !!! στο νορβηγικό (ας πούμε) google. Μάλισται η πρώτη σελίδα που εμφανίστηκε ήταν η δική μας (υπάρχει η λέξη φασολάδα εκεί που γράφουμε για τους μεζέδες στο καφενείο)

Να λοιπόν που η λεσβιακή κουζίνα έχει φανατικούς λάτρεις  σε όλο τον κόσμο οι οποίοι ψάχνουν (πιθανότατα) συνταγές . Άρα όχι μόνο λαδοτύρι, τραχανά, ούζο και σαρδέλες Καλλονής αλλά και φασολάδα Μυτιλήνης και ποιος ξέρει τι ακόμα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.