Επισκευάστηκε ο αυλότοιχος

Ένα δυο τμήματα του αυλότοιχου του σχολείου στη δυτική του πλευρά είχαν γκρεμιστεί και μεγάλο τμήμα του έχει πάρει κλίση προς τα έξω. Ήδη ο τοίχος επισκευάστηκε και αρμολογήθηκε σε πολύ μεγάλο τμήμα του, ενώ στο πάνω μέρος του έπεσε τσιμέντο με σίδερα. Ένα μέρος της δαπάνης θα καλυφτεί απ’ τις εισπράξεις (400 € περίπου) του Συλλόγου της Αθήνας που είχε απ’ τη λαχειοφόρο αγορά με δώρα έργα τέχνης που πρόσφεραν χωριανοί μας καλλιτέχνες για το σκοπό αυτό. Τα δώρα είχαν προσφέρει ο Σταύρος Παρασκευάς (μια μεταλλική σύνθεση), η Ειρήνη Παρασκευά (πίνακα ζωγραφικής) και η Λίλη Χατζηαντωνίου (κόσμημα). Τα υπόλοιπα έξοδα μαζί με άλλες εργασίες επισκευής του διδακτηρίου θα καλυφτούν από το υπόλοιπο της σχολικής επιτροπής.

Δυστυχώς όμως στο χωριό μας υπάρχουν και …ανόητοι ή επιπόλαιοι (επιεικώς). Κάποιος αφήρεσε απ’ τη στέγη μιας αποθήκης του σχολείου (εκεί που παλιά ήταν τα αποχωρητήρια των κοριτσιών) 8 κεραμίδια ενώ στην προσπάθειά του να τα βγάλει έσπασε ακόμα τέσσερα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.