Ακόμα μια παρέμβαση για τη Βρίσα

Διαβάζουμε στο lesvosnews.net

Να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα της σεισμόπληκτης Βρίσας ζήτησε ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ιάσων Πιπίνης, με καταγωγή από το Μεσότοπο, από τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιώργο Καραγιάννη.

Στη συνάντηση τους, λίγες ώρες πριν ο Υφυπουργός μεταβεί στη Λέσβο μαζί με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, για να επισκεφθούν μεγάλα έργα που υλοποιούνται, ο κ. Πιπίνης, σύμφωνα με ανάρτηση του στο διαδίκτυο, ζήτησε να υπάρξει ειδική μέριμνα για τη διαχείριση του ζητήματος της Βρίσας, στο οποίο εμπλέκονται πολλοί φορείς. «Το Υπουργείο Υποδομών έχει ανταποκριθεί στο ζήτημα της σεισμόπληκτης Βρίσας, ωστόσο αυτό το οποίο δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι στις διαδικασίες αποκατάστασης εμπλέκονται πολλοί ακόμη ανεξάρτητοι φορείς, ενώ αναδύονται και πολλά γραφειοκρατικά ζητήματα. Από την πλευρά μου ζήτησα από τον κ. Υφυπουργό να υπάρξει εκ νέου μια ειδική μέριμνα για τη διαχείριση του ζητήματος, που ταλαιπωρεί πολλούς κατοίκους, ώστε να υπάρξει σύντομα μια διαφορετική εικόνα», τονίζει ο κ. Ιάσων Πιπίνης. «Η συνέπεια και η αποτελεσματικότητα που διακρίνουν την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών πιστεύω πως μπορούν να εγγυηθούν ότι και στο ζήτημα της Βρίσας σύντομα θα υπάρξουν σημαντικές παρεμβάσεις, ώστε το θέμα αυτό να επιλυθεί οριστικά», προσθέτει ο κ. Πιπίνης.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Ακόμα μια παρέμβαση για τη Βρίσα

  1. Ο/Η Βασίλης Τεντόμας λέει:

    Λόγια του αέρα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.