Ακόμα ένα μεγάλο θήραμα!!!

Πρωινή συνάντηση με την ομάδα κυνηγών, η οποία καμάρωνε για την επιτυχία της. Από πέρσι μπήκαν και τα αγριογούρουνα στα …σακίδια και των χωριανών μας κυνηγών, μιας και έχουν κατέβει και στην περιοχή μας.

Διευκρίνηση: το μικρό το πήραν τα σκάγια  κατά λάθος.

Και πριν  καμιά δεκαριά μέρες άκουσα ότι “κυκλοφόρησε” στον Πλάτανο ακόμα ένα αγριογούρουνο, επιτυχία άλλης ομάδας. Το συνόδευαν ο Χρήστος και ο Διογένης.

Πάντα επιτυχίες φίλοι μου και τα μάτια σας δεκατέσσερα. Ότι κουνιέται δεν είναι πάντα θήραμα!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

26 απαντήσεις στο Ακόμα ένα μεγάλο θήραμα!!!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αυτά τα κείμενα πρέπει να συνοδεύονται απο αντίστοιχη φωτο. Συμφωνείτε;

  2. Ο/Η ΤΖΑΒΕΛΑΣ λέει:

    ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΗΜΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!

  3. Ο/Η Αζαζελ λέει:

    Το μικρο το πηραν τα σακγια? Μπου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

  4. Ο/Η ΚΥΝΗΓΟΣ λέει:

    ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΥΧΟΝΤΑΙ? ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ? ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΜΙΚΡΑ Ν”ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΥΧΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ . ΚΑΥΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΚΥΝΗΓΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΥΝΗΓΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΠΑΖΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΚΡΙΝΑΝ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ. ΔΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ .

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΚΥΝΗΓΕ,ΚΥΝΗΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ,ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ…ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΚΩΤΟΝΟΥΝ ΖΩΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΝΟ.ΚΡΙΜΑ

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Όχι μόνο δεν λένε αλήθεια ότι τα … σκάγια δήθεν σκότωσαν το μικρό, αλλά το φωτογραφίζουν και το επιδεικνύουν κιόλας.
    Αν μπορούσαν θα σκότωναν και όλα τα μικρά της.
    Τι ξευτύλα. Τι ντροπή να έχουμε τέτοιους συχωριανούς . Φτού.

  7. Ο/Η ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

    ΠΟΛΥ ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ (ΝΑ ΤΑ ΣΚΩΤΟΣΟΥΜΕ )…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ 8Α ΔΙΑΛΕΓΕ ΠΙΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ…

  8. Ο/Η ΚΥΝΗΓΟΣ λέει:

    ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ? ΚΑΤ’ΑΡΧΗΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΛΟΘΕΥΣΗ. ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΝΗΓΟΙ (ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ) ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΜΑΝΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΑΝ ΘΗΡΑΜΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ Π[ΙΟ ΙΚΑΝΟΙ. Ε, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ,ΚΑΜΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΡΙΠΤΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΘΑ ΤΗΣ ΕΡΙΧΝΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ,ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

  9. Ο/Η ΚΥΝΗΓΟΣ λέει:

    Υ.Γ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΖΩΟΦΙΛΙΑΣ .ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ

  10. Ο/Η Μη Κυνηγός λέει:

    Θερμή παράκληση στο Δάσκαλο αν μπορεί στο μέλλον φωτογραφίες με νεκρά ζώα καλό θα ναι να μη μπαίνουν καθόλου ,ιδιαίτερα κάποιες σαν και αυτή που κατά τη γνώμη μου προσβάλει το κοινό αίσθημα

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Ναι, βέβαια, τις αλήθειες να μην τις βλέπει το φως της ημέρας.  
      Τις αμαρτίες μας να τις κρύβουμε.  Όλα στα μουλωχτά και μέσα στην υποκρισία.
      Μην τύχει και βελτιωθοΰμε και γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. 

  11. Ο/Η Μη Κυνηγός λέει:

    Με το να δούμε μια φωτογραφία σαν αυτή αύριο θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους? Στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα

  12. Ο/Η ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ λέει:

    ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΧΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ . ΕΚΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ

  13. Ο/Η ?????? λέει:

    Εγω αυτο δεν το θεωρω σωστο.Χτυπησες ενα μεγαλο θηραμα -και μπραβο σου μαλιστα- αλλα τι δουλεια ειχες να πας και να το μοστραρεις στη σταση απο’που μαλιστα περναει σχεδον ολοκληρο το χωριο.Ειναι σα να λες οτι οι υπολοιποι ειναι κατωτεροι σου.

  14. Ο/Η Μη Κυνηγός λέει:

    Εεεεεε..Να μη δείξουμε στους άλλους πιοι είμαστε και από που είναι η καταγωγή μας?? Πάντος όχι απ τη Βρίσα

    • Ο/Η yellowpen λέει:

      Δηλαδή οι βρισαγώτες είμαστε άγιοι και οι υπόλοιποι εγκληματίες. Προχτές κάποιοι τα βαζαν με τους πολιχνιάτες. Αυτό είναι ρατσισμός χωρίς προηγούμενο. Αλλοίμονο αν σε ένα χωριό κατοικούσαν οι έντιμοι και προκομμένοι και στα άλλα οι κακοί και οι ανεπρόκοποι. Τέτοια σχόλια υποβιβάζουν τους βρισαγώτες και δεν τους τιμούν. Κρίμα!

      • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

        De imaste kai mis kala pedia file alla ego de ida Vrisagoti na kokorevete etsi me to thirama tou kai malista mprosta se allous kai an thelis na xeris to mikro ine paranoma xtipimeno.rota na dis ti nomoi iparxoun,Alla distixos de iparxi dasarxio kai agrofilaki kai thirofilaki ,na soy po ego posa apidia xora o sakos

  15. Ο/Η ΑΠΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λέει:

    Αναπαραγωγή [Επεξεργασία]

    Είναι είδος πολυγαμικό. Η περίοδος οργασμού ξεκινά στα τέλη Δεκεμβρίου και τελειώνει στα τέλη Ιανουαρίου. Η διάρκεια του οργασμού των θηλυκών είναι 48 ώρες. Όλη την περίοδο του οργασμού τα αρσενικά πλησιάζουν τις ομάδες των θηλυκών και τότε επιδίδονται σε άγριες μάχες, αν και όχι θανατηφόρες, για την επικράτηση των πιο ισχυρών αρσενικών τα οποία θα σχηματίσουν τα “χαρέμια” τους, τα οποία συνήθως περιλαμβάνουν έως 8 θηλυκά.
    Η κυοφορία στις πρωτότοκες θηλυκές διαρκεί 114-130 ημέρες, ενώ στις ώριμες 133-140. Γεννούν από 3 έως 10 μικρά. Σε περιοχές ή σε περιόδους πολυκαρπίας με άφθονη τροφή, οι γεννήσεις είναι κατά μέσο όρο 6 μικρά, ενώ σε φτωχές περιόδους πολύ λιγότερα. Τα θηλυκά ωριμάζουν για αναπαραγωγή στην ηλικία των 12 μηνών, ενώ τα αρσενικά στους 18-24. Με ευνοϊκές συνθήκες διατροφής είναι δυνατόν τα θηλυκά να έχουν οργασμό σε μικρότερη ηλικία.
    Το θηλυκό απομακρυνόμενο απ’ την ομάδα για την γέννα, κατασκευάζει υποτυπώδη φωλιά και γεννά μικρά με ανοικτά τα μάτια και ευθυβαδιστικά. Την πρώτη εβδομάδα παραμένουν στη φωλιά για προστασία από το ψύχος και ο θηλασμός τους διαρκεί 2-3 μήνες. Γεννιούνται με κοκκινωπό χρώμα με τις χαρακτηριστικές ανοικτοκίτρινες ραβδώσεις που τους δίνουν κάποια προσαρμογή με τον χρωματισμό του περιβάλλοντος. Οι ραβδώσεις διατηρούνται έως την ηλικία των 6 μηνών, (απαγορεύεται η θήρα τέτοιων μικρών) μετά την παρέλευση των οποίων, το χρώμα τους γίνεται καφέ, ενώ με την συμπλήρωση του πρώτου έτους αποκτούν τον χρωματισμό της ομάδας των ενηλίκων και ανεξαρτητοποιούνται. Η θνησιμότητα των νεογνών είναι μεγάλη τους πρώτους μήνες και φτάνει το 40-50% και οφείλεται στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, στην αρπακτικότητα μεγάλων θηλαστικών και στα παράσιτα. Η έντονη σεξουαλική δραστηριότητα εξασθενίζει τα αρσενικά που χάνουν έως και το 20% του βάρους τους. Σε ευνοϊκές περιόδους πολυκαρπίας είναι δυνατόν να γίνουν δύο γέννες το χρόνο, μία τον Ιανουάριο και η δεύτερη στο τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου.

    ΔΩΣΤΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟ….
    περισσοτερες λεπτομερειες θα βρειτε στο google πληροφοριες για αγριογουρουνο

    • Ο/Η ?????? λέει:

      ακομη χειροτερα τα πραγματα γιατι αν δε με γελαει το ματι μου δεν εχει καμια σχεση το χρωμα του με τη μανα διακρινονται και ελαφρως ανεπαισθητες ραβδωσεις αν προσθεσουμε και τισς θηλες της μανας μαλλον ουτε απογαλακτισμενο δεν ηταν .Δωστε τους τα ευσημα ρε παιδια. ΜΠΡΑΒΟ !?!?!???? ΚΑΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΥΓΕ!!!!

  16. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΕΛΕΚΑΣ το σκοτωσανε που το σκοτωσανε αντε καμαρωσανε ποσο καλοι κυνηγοι ειναι ασ δωσουν και λιγο κρεας σε καμμια απωρη οικογενια ετσυ για τηνψυχη του γουρουνιου ρε γαμωτο ναστε ολοι σας καλα

  17. Ο/Η ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ λέει:

    ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΥΝΗΓΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΓΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΚΡΥΦΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ . ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΗΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΧΤΥΠΑΤΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΜΑΝΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ. Η ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΗΤΑΝ 9ΒΟΛΑ Η 10ΒΟΛΑ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. ΤΟΣΟ ΠΕΙΝΑ ΠΙΑ!!!!!
    Υ.Γ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΚΑΘΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΤΟΠΙΟΙ.

  18. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΒΕΤΕΡΑΝΕ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΙΑΣΩΤΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ

  19. Ο/Η ΝΙΚΟΛΑΟΣ λέει:

    ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΘΥΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ

  20. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Να σας βρουν τα σκάγια κ εσας. Κ να σας ανακαλύψει η μανα σας. Καλό κυνήγι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.