Για το φωτισμό του “Ηρώου”

Εδώ και αρκετούς μήνες έχει φωτιστεί με πρωτοβουλία του Συλλόγου της Αθήνας το μικρό αλσάκι με το άγαλμα του άγνωστου στρατιώτη. Μια σημαντική πρωτοβουλία που ανέδειξε τον όμορφο αυτό χώρο.

Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε δεν είναι αβάσιμοι οι σχολιασμοί μέσα απ’ τη σελίδα μας (αλλά και εκτός) ότι υπάρχει μια πολυτέλεια που δεν συμβαδίζει με τις λοιπές συνθήκες, στις οποίες ζούμε.

Ίσως να είναι εύκολο να τοποθετηθεί ένας χρονοδιακόπτης ώστε να σβήνουν οι προβολείς ύστερα από κάποια ώρα. Για το χειμώνα 11.00 το βράδυ νομίζω ότι είναι μια καλή ώρα.

Πρόταση κάνουμε.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Για το φωτισμό του “Ηρώου”

  1. Ο/Η Μ.Ε.Κ. λέει:

    Ο ηλεκτροφωτισμός δημοσίων κτιρίων ,μνημείων, πάρκων είναι μία ενέργεια που έχει καθιερωθεί και στο νησί μας τα τελευταία χρόνια.Μέσα από την δράση αυτή έχουν αναδειχθεί και προβληθεί ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίρια και άλλα καλλιτεχνήματα.
    Σίγουρα οι εποχές είναι δύσκολες.Σίγουρα πολλές φορές η υπερβολή και το κίτς κυριαρχούν και επιβάλλονται ,παρά τις καλές προθέσεις.
    Άποψή μου αλλά και πολλών φίλων που είδαν την παραπάνω παρέμβαση-και που δεν έχουν σχέση καταγωγής με το χωριό μας-είναι ότι αποτελεί μια πετυχημένη παρέμβαση ,που σε συνδυασμό με ένα προσεκτικότερο εξωτερικό φωτισμό του σχολείου μας και του καμπαναριού της εκκλησιάς του χωριού μας,θα αποτελούσαν παράγοντες αισθητικής αναβάθμισης ικανοί να βοηθήσουν την ψυχολογική διάθεση όλων μας.
    Όσο για το οικονομικό μέρος της υπόθεσης -με μια νότα χιουμοριστικής διάθεσης έχω να πω -ότι αντισταθμίζεται από τις εκατοντάδες σβηστές λάμπες δημοτικού φωτισμού που κατά μεγάλα διαστήματα έχουμε στο χωριό μας και σε όλη την Λέσβο.
    Ας μην είμαστε σε όλα γκρινιάρηδες……………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.