Τι εισέπραξε ο Δήμος

Στη σελίδα  ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Δήμου Λέσβου (όπου αναρτώνται όλες οι αποφάσεις) (http://et.diavgeia.gov.gr/f/dimos_lesvou/index.php?s=64&l=8 και επόμενες) έχουν αναρτηθεί οι συμβάσεις που έχουν υπογραφεί και πληρωθεί από τις επιχειρήσεις των Βατερών που χρησιμοποιούν την παραλία είτε για τραπέζια είτε για ομπρέλες.

Μέχρι τώρα αναφέρονται 13 επιχειρήσεις (καταστήματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια) που έχουν τακτοποιήσει τις υποθέσεις τους. Από αυτές τις επιχειρήσεις ο Δήμος έχει εισπράξει 20444,00 € το 20% των οποίων θα εισπράξει το δημόσιο.

Αν κάποιος μπει στη σελίδα για να δει ονόματα και ποσά ας διαβάσει προσεκτικά και τους όρους της σύμβασης. Για να ξέρουμε το νόμιμο και το παράνομο.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Τι εισέπραξε ο Δήμος

  1. Ο/Η θανασης λέει:

    Ο δημος πολιχνιτου δενεχει λεφτα για να αλλαξει 5-10 λαμπες για να .βλεπουν οι ανθρωποι να πηγαινουν στα σπιτια τους αλλα λεφτα για να αναβουν 5 προβολεις στο μνημειο πεσοντων εχουμε .Δεν λεω καλα αυτα και να τους θυμομαστε αλλα οχι και να αναβουν απο την δυση του ηλιου μεχρι και την ανατολη 365 μερες τον χρονο .Μην διανοηθει κανεις και πει οτι δεν εκτιμαω τους πεσοντες γιατι το λιγοτερο θα ειναι χαμηλης νοημοσυνης

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    και όπως ξέρω από ηλεκτρολόγο.οι προβολείς δε έχουν δικό τους διακόπτη.Το ρεύμα το πέρνουν από κοντινούς στύλους!,οι οποίοι ποτέ δε ανάβουν

  3. Ο/Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ λέει:

    ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ ….. ……. ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ .
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΝΕΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ .
    ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.