Απάντηση σε σχόλιο”ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ” (για τη Νυφίδα)

Οι απαντήσεις σε σχόλια αναγνωστών με τη μορφή άρθρων γίνονται απλά και μόνο για να υπάρχει η δυνατότητα να παρατεθούν αποδεικτικά στοιχεία.

Για το άρθρο μας σχετικά με το (θετικό) δημοσίευμα του “Εμπρος” για τη Νυφίδα η σελίδα μας δέχτηκε επίθεση από τον “ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ”  που γράφει: “ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ Κ ΥΜΝΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΦΙΔΑ?ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ Κ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ?ΚΡΙΜΑ!”

1. Αλλοίμονο αν η ιστοσελίδα “vatera.gr” δεν γράφει για τα Βατερά! Τότε θα ήταν ψευδεπίγραφη! Εξυμνούσαμε τα Βατερά γιατί εδώ γεννηθήκαμε, εδώ μεγαλώσαμε και εδώ ζούμε. Εξυμνούσαμε τα Βατερά γιατί αν είναι αντικειμενικά μια φορά υπέροχα, στα δικά μας μάτια είναι δυο φορές.

2. Σχετικά με το αν θυμηθήκαμε τώρα την περιοχή μας θα σας συστήσω να ανατρέξετε στη σελίδα μας τους τρεις τελευταίους μήνες για να δείτε ότι (εκτός απ’ τα Βατερά και τη Βρίσα) υπάρχουν επίσης αναφορές: για το Λύκειο Πολιχνίτου(και τις πολλαπλές επιτυχίες του) για το “Μπάλο” και τις εξαιρετικές εκδηλώσεις του, για το “Shotokan-karate” και τις επιτυχίες του, για θανάτους ανθρώπων γνωστών στην ευρύτερη περιοχή, για τη μονάδα “Κρυστάλ”, για δημοσιεύματα εφημερίδων σχετικών με την περιοχή μας (για το νερό στη Σκάλα, για τα σκουπίδια στη Νυφίδα), για τη συνέντευξη του Στρ. Πατακού, για θέματα που αφορούν τη δημοτική μας Ενότητα και συζητήθηκαν στο Δημοτικό συμβούλιο Λέσβου, για τον παιδικό σταθμό, για το γηροκομείο, για τη γεωθερμία, για το πανηγύρι της Αγίας Τριάδας, για την όμορφη διαδρομήΠολιχνίτου-Σκάλας.  Εκτός αν για σας “περιοχή μας” είναι μόνο η Νυφίδα. Και γι αυτήν όμως έχουμε γράψει και για την αλληλοσυμπληρωματικότητά της με τα Βατερά.

3. Θα ήταν ευχής έργο να υπήρχε κάποιο άτομο το οποίο επώνυμα (για να αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων γράφει) και σεβόμενο τις βασικές αρχές της σελίδας μας θα έγραφε για άλλα μέρη της περιοχής μας. Για τη Νυφίδα, τον Πολιχνίτο, τα Βασιλικά κλ.π. Τους πρώτους μήνες της νέας δημοτικής αρχής, πολιχνιάτης θεσμικός παράγοντας της περιοχής μας μου πρότεινε  να προβάλουμε μέσα απ’ τη σελίδα μας και άλλα μέρη και του απάντησα πολύ ευχαρίστως αρκεί να μου δίνετε κείμενα. Αλλά δεν μου έδωσαν τίποτα.

4. Επειδή όμως “χτυπήσατε λάθος πόρτα” σχετικά με  την περιοχή μας και το πότε ανακαλύψαμε ότι και η Νυφίδα και η Σκάλα είναι περιοχή μας θα σας παρακαλέσω να δείτε και να ανοίξετε στη πάνω μπάρα της σελίδας αυτής το σύνδεσμο άρθρα στον τύπο” (αποτελούν και αυτά κομμάτι της σελίδας μας)  Εκεί μέα λοιπόν θα δείτε ότι υπάρχουν-μεταξύ άλλων- και τα άρθρα: Η ενότητα της Δημοτικής Ενότητας Πολιχνίτου, Ιστορία της ευρύτερης περιοχής Πολιχνίτου, Γιατί αξίζει να επισκεφθεί κανείς την περιοχή Πολιχνίτου, Το Δαμάντρι κοινό ιερό της περιοχής Πολιχνίτου, Ο Καλιάμπεης, τα χτένια του Κόλπου Καλλονής και η παρά λίγο τουρκοϊταλική σύγκρουση, Σχολαί Πολιχνίτου, Ο (δυστυχώς) γηράσκων Πολιχνίτος, Τα ελληνικά δημοτικά άσματα περί της δρακοκτονίας του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή Πολιχνίτου, Στα χνάρια της φύσης του πολιτισμού και της παράδοσης. Αυτά έχουν δημοσιευτεί και σε άλλα έντυπα και έχουν προβάλει την περιοχή μας. Για να μην αναφερθώ στα βιβλία που εκδώσαμε για την περιοχή μας ως Λύκειο Πολιχνίτου. (οι δυο παραπάνω σύνδεσμοι μπήκαν απλά για μια εύκολη επιβεβαίωση από τον αναγνώστη)

Μετά από όλα αυτά είναι δικό σας θέμα αν επιμένετε ακόμα στο “ΚΡΙΜΑ ΣΑΣ”  Εμείς έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας ότι με τις μικρές μας δυνάμεις προβάλλουμε όπου μπορούμε όλη την περιοχή μας. Μπορείτε να μου πείτε ποιος άλλος  έχει κάνει κάτι αντίστοιχο; Και μάλιστα χωρίς να πολιτεύεται και ΟΥΤΕ να πρόκειται να πολιτευτεί!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Απάντηση σε σχόλιο”ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ” (για τη Νυφίδα)

  1. Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

    ΓΡΑΨΑΤΕ κ.ΣΤΡΑΤΗ………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.