Οι εθελοντές έδρασαν!

Είκοσι άτομα, άντρες και γυναίκες, συγκεντρώθηκαν σήμερα στο σχολείο μας και έπιασαν δουλειά. Από κοντά βέβαια και το βοηθητικό προσωπικό. Η πιτσιρικαρία των παιδιών του σχολείου.

Λίγα μερεμέτια στους σοβάδες, σκαλωσιά για τα ψηλά, όπου δεν έφτανε το διπλό κοντάρι, ρολλά, πινέλα, μπατανόβουρτσες, όλα πήραν φωτιά. Το κτήριο μεγάλο, οι τουαλέτες από κοντά, η είσοδος επίσης. Και η δουλειά θα τέλειωνε αν δεν μας “κρέμαγε” το ένα χρώμα. Αύριο θα γίνει η συμπλήρωση.

Ο καφές της κυρίας Μαρίας, που ήταν η πιο αξιοπρόσεκτη προσέλευση, δροσιστικός και το γλυκό της προέδρου του Συλλόγου των γονέων εξαιρετικό. Το μόνο κακό ήταν ότι οι κυνηγοί οι οποίοι προσήλθαν (δικαιολογημένα) καθυστερημένοι δεν …δέσμευσαν δυο κομμάτια από τις επιτυχίες τους για ένα ποτηράκι ούζο. Αν και δεν ακούστηκαν να κοκκορεύονται!

Άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε το “ευλογημένα χέρια και καταραμένα στόματα!”

Υ.Γ. Η …αξιολόγηση γίνεται αν υπάρξει σύγκριση την προηγούμενη κατάσταση, οπως την είδαμε στις εκλογές του Μαΐου και παρουσιάσαμε απ’ τη σελίδα μας αυτή.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Οι εθελοντές έδρασαν!

  1. Ο/Η ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ λέει:

    Ο Συλλογος γονεων και κηδεμονων του σχολειου μας θελει να ευχαριστησει οσους βοηθησαν στο βαψιμο των εξωτερικων τοιχων του διδακτηριου.Αρχικα,οσους μας ενισχυσαν ειτε οικονομικα ειτε υλικα,βαζοντας την κινητηριο δυναμη ωστε να πραγματοποιηθει ο στοχος μας. Μετα απο προσπαθειες λαβαμε την ακολουθη οικονομικη ενισχυση που μας εδωσε τηνελπιδα πως ισως μπορουσαμε να πετυχουμε εστω ενα μερος απο το σκοπο μας.
    1. Ανωνυμος 200 ευρω
    2.Καραγεωργιου Στρατης 50 ευρω
    3. Ανωνυμος 20 ευρω
    4. Βερβερης Γεωργιος 50 ευρω
    Στη συνεχεια η υλικη βοηθεια δεν υστερουσε της οικονομικης. Ο κος Κωστας Σταυρινος προσφερε 2 15κιλα χρωμα,οι αδελφοι Θεοδωρος και Στρατης Κουσκος (του Γεωργιου) 3 15κιλα ,και η επιχειρηση Ζουρου οπως και ο κος Σφουνης απο ενα 15κιλο . Χαρη σε αυτες τις προσφορες μπορεσαμε να βαψουμε οχι μονο το σχολειο ολο αλλα και τους βοηθητικους χωρους. Τις τουαλετες και την εισοδο της αυλης.
    Επισης ενα μεγαλο ευχαριστω πρεπει να πουμε και σ’αυτους που εργαστηκαν ακουραστα και αδιαμαρτυρητα κατω απο τον καυτο καλοκαιριατικο ηλιο ( μερικοι μαλιστα διπλη βαρδια) για να επιτευχθει το πολυποθητο αποτελεσμα.Στους εθελοντες μας ,που για αλλη μια φορα ανταποκριθηκαν προθυμα στο καλεσμα του Συλλογου μας. Δεν υπαρχουν λογια για να σας ευχαριστησουμε. Απλα ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . Ναστε παντα καλα .
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

    ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.