Αναζωπύρωση των κλοπών

Καινούρια περιστατικά κλοπών στο χωριό συζητιούνται τις τελευταίες μέρες στο καφενείο. Καλό είναι αυτά τα περιστατικά να καταγγέλονται και στην αστυνομία, έστω και αν το διακύβευμα είναι μικρό. Πολύ σημαντικό ρόλοστην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών μπορούν να παίξουν αφενός οι “ηρωικοί” μόνιμοι κάτοικοι του χωριου και αφετέρου οι εργολάβοι.

Προχτές διέρρηξαν ένα σπίτι. Το έκαναν άνω κάτω αλλά δεν πήραν συσκευές ή ρούχα. Προφανώς ζητούσαν χρήματα ή κοσμήματα που δεν υπήρχαν. Χαρακτηριστικό είναι ότι άδειασαν έναν κουτί με παλιά νομίσματα μήπως εύρισκαν μέσα κάποιο χρήσιμο.

Πριν λίγες μέρες διέρρηξαν μια αποθήκη όπου το συνεργείο που δούλευε άφηνε τα εργαλεία του και τα έκλεψαν.

Μέρα μεσημέρι απέκοψαν ένα μεγάλο κομάτι από ένα πλαστικό σωλήνα με τον οποίο έβρεχαν την τσιμεντόπλακα της στέγης σε μια νεοανεγερόμενη οικοδομή.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Αναζωπύρωση των κλοπών

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δυστυχώς κι εμένα μου έκλεψαν από το χωράφι μου έκοψαν τέσσερις ελιές , τις άφησαν σχεδόν στο σταυρό και πήραν τα ξύλα. Μάλιστα σε χωράφι που δεν πάει εύκολα αυτοκίνητο, πρέπει να περάσει μέσα από ‘άλλα χωράφια για να πάει εκεί. Μάλιστα σαν καλοί νοικοκύρηδες τακτοποίησαν και τα κλαδιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.