Διαφήμηση της περιοχής μας

Όπως μας πληροφόρησε αναγνώστρια της σελίδας μας (την οποία και ευχαριστούμε) γυρίστηκε χτες ένα ενημερωτικό -διαφημιστικό επισόδειο σχετικά με τα ακίνητα της περιοχής μας το οποίο θα μεταδοθεί σε πολλά εκατομμύρια τηλεθεατών. Το ενημερωτικό σημείωμα που μας στάλθηκε έχει ως εξής:

Χθες ( 5 Σεπτεμβριου 2012) στον Πολιχνιτο – Βρισα & Βατερα ) εγινε το γυρισμα ενος επεισοδίου ( εκ των εξι) της τηλεοπτικης σειρας “Ελληνικη Αναζητηση Σπιτιου ” η “Αναζητηση Ελληνικου Σπιτιου” σε ελευθερη μεταφραση, κατοπιν συνεργασιας του
Γιωργου Στρουμπουλη ( Ιδιοκτητη Διαδυκτιακης Εταιριας Διαφημησεως Εληνικων Ακινητων) και της Δημητρας Μπαλκιζας ( Ιδιοκτητριας Εταιριας Πωλησεως Ελληνικων Ακινητων ). Η σειρα θα προβληθει το Φθινοπωρο 2012 ( λεπτομερειες θα δωθουν εδω λιαν συντομως ) στην Δορυφορικη Τηλεοραση, διεθνως…

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

29 απαντήσεις στο Διαφήμηση της περιοχής μας

  1. Ο/Η θοδωρής Γ. Κούσκος λέει:

    Μιας και η υπόθεση έλαβε δημοσιότητα και επειδή και τα δύο ακίνητα σε Βρίσα και Βατερά συμβαίνει να είναι δικά μου δηλώνω ότι η συμμετοχή μου στο project αφορά την διαφήμιση δειγμάτων αρχιτεκτονικής της περιοχής μας και όχι σπιτιών προς πώληση. Και επί της ευκαιρίας να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στην κα Μπαλκίζα για την προσπάθειά της να φανεί η περιοχή μας στο εξωτερικό.

  2. Ο/Η Αζαζελ λέει:

    Δεν διαφημηζεται ετσι ενας τοπος στο εξωτερικο. Αυτο ονομαζαται real estate(η καπως ετσι).Μια και η κριση δεν εχει αφησει τιποτα ορθιο σιγα σιγα διαμορφωνεται ενα προσφορο εδαφος για επενδυσεις.Δεν ειναι διαφημηση ενος τοπου αν προβληθουν 10 σπιτια οπου θα μπορουν να τα αγορασουν σε τιμη ευκαιριας 10 ανθρωποι που δεν θα τους συνδεει τιποτα με αυτον τον τοπο.Διαφημηση ειναι οι τεχνες ο πολιτισμος η κουλτουρα(που η περιοχη δεν εχει να παρουσιασει ΤΙΠΟΤΑ) η φιλοξενια οι καλες υπηρεσιες εστιασης κτλ. Αυτο ειναι business στην κατινα μας.

    • Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

      ΑΖΑΖΕΛ….ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ….ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ????? ΤΟΤΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ….
      ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΚΕ….ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ
      “ΠΑΡΕ ΜΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ” …….ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ΜΟΥ ΕΣΥ…..

      • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

        ΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΛΚΙΖΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ….ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.
        ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΙΚΤΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.
        ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

  3. Ο/Η Αλιευς λέει:

    Κυρίες , Κύριοι και Δαίμονες (Αζαζελ) ΗΡΕΜΗΣΤΕ.
    Τα πράγματα είναι ΑΠΛΑ.
    Μέσα από ένα διαφημιστικό γύρισμα ενός ελληνοκαναδού μεσίτη που δραστηριοποιείτε στην ΑΜΕΡΙΚΗ (Νέα Υόρκη) ,και με την βοήθεια ενός τοπικού ΜΕΣΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ και ενός επιχειρηματία κατασκευαστου που δραστηριοποιείτε στην περιοχή μας , διαφημίζονται εμμέσως και τα ΒΑΤΕΡΑ Λεσβου σε πέρα από 100 χώρες .
    Θεωρώ πολύ καλή επιχειρηματική κίνηση από τους 2 ντόπιους επιχειρηματίες (Μπαλκιζα και Κουσκο ) και ας μην ξεχνάμε ότι :
    Κάθε τρόπος επικοινωνίας με το έξω κόσμο δεν πρέπει να φοβίζει ΚΑΝΕΝΑ μας.

  4. Ο/Η θοδωρής Γ. Κούσκος λέει:

    Δάσκαλε με την πρώτη ευκαιρία μιας και βελτίωσες την σελίδα σου να προσπαθήσεις να βελτιώσεις και την ποιότητα των επισκεπτών της.
    Πραγματικά υπάρχει πρόβλημα !
    Ανεβάζεις ένα άρθρο με θέμα που εσύ προσδίδεις και το βαφτίζεις « διαφήμιση της περιοχής» και καταλήγουν οι θαμώνες της σελίδας σου να μιλούν για real estate και χωρίς καν να δουν το ντοκιμαντέρ να αναφέρονται για ξεπούλημα και όλα τα άλλα τα περίεργα……………..
    Αναφερόμενος πάντως σε όσους έχουν ρίξει λεφτά στα βατερά σας διαβεβαιώνω ότι οι περιουσίες μας εκεί κρατούν ακόμη ψηλά τις αξίες και τα ακίνητα στα Βατερά ( φυσικά αυτά που αξίζουν ) πουλιόνται σε ίσες αξίες με ευρωπαϊκά ακίνητα σε νότια Γαλλία και άλλες περιοχές που βέβαια αγοράζουν αυτοί που μπορούν. Αυτό που κάνει η κα Μπαλκίζα είναι αυτοί που μπορούν να τους βοηθήσει και να θέλουν να αγοράσουν.
    Αυτό σαν διαδικασία υφίσταται πάρα πολλά χρόνια και αν δεις και εσύ φίλε με μία ματιά το πώς διαφημίστηκαν πχ η Μύκονος και η Σαντορίνη θα δεις ότι η μέθοδος είναι η ίδια. Εκτός αν εσύ θες να κρυφτείς πίσω από την ανωνυμία σου και να στεναχωριέσαι επειδή πίσω από το κακό real estate που ακόμη δεν είδες δεν διαφημίστηκε και η αντίληψη του KAKO XΩΡΙΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΠΙΤΙΑ που πρεσβεύεις .
    Αν αντιληφθείς ότι στην περιοχή μας πουλιέται κανένα φιλέτο σε τιμή ευκαιρίας ρίξε σήμα. Εμείς συνεχίζουμε να επενδύουμε στο τόπο που εσύ απαξιώνεις. Τώρα αν κάποιος ρίχνει 10€ και βγάλει 40€ από το real estate που αναφέρεσαι μην τον κρίνεις αρνητικά. Μάγκας είναι……. Ακολούθησε την τακτική του και αν και εσύ έχεις κανένα οικοπεδάκι και χαϊδεύεις τα ξερόχορτα και τα κρινάκια υπάρχει περιθώριο να βγάλεις χρήμα.
    Εκτός αν ζεις και δημιουργείς για να προσβάλεις ανθρώπους μέσα από το βήμα που σου προσφέρει ο δάσκαλος.

  5. Ο/Η Ο ΚΑΝΕΝΑΣ λέει:

    ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΒΑΛΚΙΖΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΜ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΠΩΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ, ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΑΣΗ……Ε..ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ….
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΙΕΣ.

  7. Ο/Η Αλιευς λέει:

    Πράγματι Δάσκαλε , προσπάθησε να βελτιώσεις την ποιότητα των επισκεπτών της ιστοσελίδας σου.
    Ανώνυμοι η επώνυμοι δεν μπορούν να βαπτίζουν το γάλα σε κρασί μόνο και μόνο επειδή αυτοί ζαλίζονται από το ύψος……

  8. Ο/Η Αζαζελ λέει:

    Αφηστε τωρα ρε μαγκες την ποιοτητα των επισκεπτων υσηχη.Ενας μεσιτης στην νεα υορκη και ενας κατασκευαστης σπιτιων και ενας μεσιτης ελληνας τι κανουν μαζι? Διαφημηση της παραδοσιακης μουσικης?Απλα πραγματα ειναι δεν ειναι ολοκληρωμα.
    Εγω δεν ειπα οτι το real estate ειναι κακο(υπο προυποθεσεις ειναι και καλο) ειπα οτι δεν ειναι διαφημηση του τοπου.Ειπα οτι διαμηφηση ειναι οταν προβαλεται μια αλλη εκδοχη κουλτουρας και πολιτισμου ενας αλλος τροπος ζωης και καθημερηνοτητας. Αυτα μαζι με καλες τουριστικες υπηρεσιες.ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    • Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

      ΝΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ….ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΦΑΤΙΚΑ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΕ ΑΖΑΖΕΛ….Ο ΟΠΟΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ….( ΑΡΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ) ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ….ΟΧΙ ΕΔΩ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ 2 ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΟ…. ΔΙΟΤΙ Η ΜΟΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ….ΓΙΑΤΙ ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Η ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ – ΔΕΝ ΘΑ ΠΤΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΛΕΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ….ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ…ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ…ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ….ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ 2 – 3 ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ .
      ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ & ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ( ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ )
      1. Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΑ ΚΟΝΕ
      2. 60 ΜΕΣΙΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ 6 ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ — ΣΤΟΥΠΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΛΕΣΒΟΣ, ΚΡΗΤΗ, ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ
      3. ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΚΟΣΤΙΣΕ 3500 ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΤΟΝ Θ. ΚΟΥΣΚΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΡΕΤΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ. ? ΟΝΟΜΑΤΑ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ
      4. Ο ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΟΥ
      5. Η ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ – ΣΥΝΔΡΟΜΙΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΙΕΘΝΩΣ , ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2012 ΣΕ 1.000.000 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ – ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ, ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ…
      6. ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥ ΤΟΥΜΠ
      7. ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΕΓΩ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ, ΕΓΩ ΣΕΡΝΩ ΤΟ ΧΟΡΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ….ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΛΙΑΖ ΤΣΙ ΝΑ Τ ΤΕΧΙΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ…
      8. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ , ΣΕ ΣΤΥΛ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΤΟΗΣΕΙ… ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΘΗΜΜΕΝΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ….ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΚΙΑ ΑΓΙΑΣΩΤΙΣΣΑ…. ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΑ ΧΑΙΡΙΑ….
      9. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΛΑΣΤΡΑ…ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ…
      10. ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΜΕ , ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ( ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ !!!!!)

      • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

        ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑ. ΟΣΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ! ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ .ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ.Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ? ΜΗ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΠΑΝΑΗ!!!!

      • Ο/Η Αλιευς λέει:

        ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ
        Από συνέντευξη του Γιώργου Στρουμπουλη Στα ΝΕΑ .

        http://www.boulibrand.com/press_details.php?id=44

        ” Η ετήσια συνδρομή για τους ιδιώτες που αναζητούν πρόσβαση σε όλες τις λίστες (κατοικίας, αγοράς οικοπέδων, εμπορικής χρήσης) είναι 59 ευρώ (79 στην περίπτωση των κτηματομεσιτών, κατασκευαστών και αρχιτεκτόνων). Στα δύο χρόνια που λειτουργεί το ιντερνετικό μεσιτικό γραφείο έχουν γραφτεί 1.485 μέλη και έχουν συγκεντρωθεί 6.603 καταχωρίσεις ακινήτων, οι οποίες κάθε μήνα δέχονται περίπου 15.000 επισκέψεις”

      • Ο/Η Αζαζελ λέει:

        Δεν σε κατηγορησα επειδη εκανες την δουλεια σου.Νομιζω το εκανα κατανοητο πριν οταν ειπα οτι το rel estate δεν ειναι απαραιτητα κακο.Επισης δεν σχολιασα το ειδος του τουρισμου για το αν ειναι καλυτερος η για το αν εχει πιο πολλα λεφτα κτλ.
        Αυτο που ειπα με τα πιο απλα ελληνικα που εμαθα στο σχολειο ειναι οτι αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ.Δεν μπορω να το πω πιο απλα.Μπορει να ειναι καλο,επικερδες,ωφελιμο για την περιοχη κτλ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ. Ειπα πιο πανω τι θεωρω διαφημηση ενος τοπου.Για το αν αυτος που θα παρει το σπιτι αφησει πιο πολλα φραγκα ουτε το εψαξα ουτε με νοιαζει. Διαφηση ειναι η προβολη των προτερηματων μιας περιοχης εναντι καπιοων αλλων ωστε να μπορει να θεωρηθει ως καταλληλη εναλακτηκη επιλογη.Αυτο που εκανες εσυ ειναι μια καλη κινηση που μπορει να δωσει πνοη(οπως λες) στον τοπο κτλ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.Και τελος ουτε σε ξερω ουτε καν απο τα βατερα ειμαι οποτε τζαμπα τα λες.Με την ευχη μου να προχωρησεις.

  9. Ο/Η path finder λέει:

    Αγαπητέ ΚΑΝΕΝΑ
    Έγραψες ιστορία φίλε. Κατάφερες να κατεβάσεις από τον θρόνο της που κάθεται κάθε Κυριακή στην εκκλησία η κα Πρόεδρος και να ασχοληθεί με το να σου απαντήσει. Και δήλωσε σαφώς ότι κακώς κάνεις αρνητική μνεία για το θεάρεστο έργο της μιας και ο δάσκαλος έδωσε πλήρης ενημέρωση για το θέμα των σκουπιδιών. Ναι αλλά ο δάσκαλος δεν είναι ο πρόεδρος και όσο και να προσπαθεί να μας ενημερώσει δεν είναι ο αρμόδιος.
    Και φαντάσου ρε φίλε που φτάσαμε ( νομίζουν για να κυριολεκτώ) να μην τολμάμε να θέτουμε την προφανή θέση που έχει μέσα του o καθένας μας για τον ρόλο της τοπικής εξουσίας γιατί η απάντηση όπως κατάλαβες ήταν σαφής. Για όλα φταίνε αυτοί οι κάποιοι άλλοι. Και είσαι τυχερός που δεν την κάλεσες για να ενημερωθείς γιατί και εγώ κάποτε το ίδιο τόλμησα να κάνω και σήμερα δουλεύω νυχτοφύλακας ( χα, χα, χα) για να μαζέψω τα λεφτά που μου ζητάει σαν αποζημίωση γιατί μου έκανε μήνυση επειδή ισχυρίστηκε ότι την εξύβρισα στην συνομιλία μας αυτή.
    Και πραγματικά όσο και να μην μπορείς άμεσα να ρίξεις ευθύνες στην κα για το ότι σίγουρα κάποια πράγματα προγραμματίζονται απευθείας από τον δήμο, σίγουρα πρέπει να παραπονεθούμε γιατί αυτοί ( και αναφέρομαι στο τοπικό συμβούλιο συνολικά αλλά και ο καθένας τους από την θέση του ) που μας διοικούν και μας εκπροσωπούν δεν κάνουν σωστά το έργο τους. Πουθενά και σε τίποτα δεν υπάρχει ισονομία και στην περιοχή μας επικρατεί η αντίληψη του αν είσαι κολλητός κάνεις ότι γουστάρεις. Αν τολμήσεις να φέρεις αντίρρηση η να εκφράσεις ένα παράπονο κάηκες. Και επί της ευκαιρίας να μην ξεχάσουμε και τον Χαλίφη ο οποίος όλο το καλοκαίρι γύριζε από παρέα σε παρέα και το μόνο που έλεγε ήταν « εσύ να θυμάσαι ότι ο τάδε μίλαγε άσχημα για την πρόεδρο και αν σε χρειαστώ να έρθεις να το δηλώσεις».
    Αυτός είναι και ο βασικός για μένα λόγος που θα δούμε και άλλα δράματα στην περιοχή μας και εγώ παρακαλώ την κα αυτή να αλλάξει στάση. Το εξής απλό λοιπόν και αυτονόητο που θα πρέπει να κάνει ο τοπικός πρόεδρος με την παρέα του είναι το να διατηρεί μία σωστή σχέση με τους διοικούντες ώστε να υφαρπάζει ότι πρέπει και μπορεί για την περιοχή μας. Αυτή η παρέα αντίθετα στα πλαίσια μίας στείρας αντιπολίτευσης αφήνει τα διάφορα θέματα να εξελίσσονται από μόνα τους και φυσικά προς το χάος. Και ρε παιδιά μπορεί να έχετε δίκιο σε ένα βαθμό ότι οι διοικούντες τον δήμο δεν ασχολούνται μαζί μας όσο θέλουμε αλλά μέχρι να έρθουν και οι επόμενοι τι θα γίνει, που και αν έρθουν οι επόμενοι γιατί να αλλάξει κάτι. Επειδή τότε εσείς θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε περισσότερο. Αυτά να τα λέτε στα πρόβατα στην ιγκίδα. Εμείς θέλουμε προσπάθεια και αγώνα ΤΩΡΑ.
    Και καταλήξαμε εμείς που ανήκουμε στους χαρακτηρισμένους κακούς επειδή θέλουμε να προσφέρουμε ότι μπορούμε στον τόπο μας να δίνουμε χρήματα ανώνυμα προς κάποια εργασία που προγραμματίζεται να γίνει στο χωριό πάντα σε απουσία της κας προέδρου και να μπαίνουμε σε μία διαδικασία αστεία για να μην πω και τίποτα ποινικά κολάσιμο.
    Μα έτσι δεν πάμε παρακάτω και σαν αποτέλεσμα έχουμε αυτό που σχολιάζει η κα Μπαλκίζα. Να ανταλλάσουμε μεταξύ μας αντιπαραθέσεις σίγουρα όχι μόνο μέσο της σελίδας ενώ όλοι μας ζητάμε να πάει μπροστά ο τόπος μας και το συμφέρον μας είναι κοινό και ένα . Και βλέπουμε καθημερινά και συνεννόηση να μη υπάρχει, και να μην υπάρχει ο ηγέτης που θα βγει με κάποιο τρόπο δημόσια ή έστω μέσο της σελίδας του δασκάλου να μας πει. « Ζητάω να μαζευτούν πχ 300 € για να κινηθούν τα μηχανήματα του δήμου ώστε να φτιαχτεί ο χώρος parking». Κάποιοι απεύθυναν την πρόθεσή τους για αυτό μέσο της σελίδας στον κ. Καραγεωργίου που ασχολείται αλλά απάντηση δεν πήραμε. Και όλα αυτά όπως και εσύ φίλε ΚΑΝΕΝΑ ανώνυμα γιατί τελικά αν εμφανιστούμε επώνυμα θα γίνει χαμός με τα διάφορα άστοχα σχόλια. Και εγώ λοιπόν αν και δεν είναι καθόλου δύσκολο να καταλάβεις ποιος είμαι ακολουθώ την τακτική της ανωνυμίας γιατί μόνο έτσι θα πιάσουμε τον στόχο μας τελικά.
    Και στόχος μας τελικά είναι αυτό που κατάφερε αυτή η κα πρόεδρος του συλλόγου του σχολίου που σήκωσε ένα τηλέφωνο και μας ζήτησε μία μικρή συμμετοχή για το βάψιμο του σχολείου. Στόχος είναι αυτό που έκανε ο Μάκης Κατσιγίνης και έγινε η επισκευή στο μουσείο. Τέτοια παλληκάρια χρειάζονται. Και ευτυχώς που υπάρχει και η σελίδα και ενημερωνόμαστε και εμείς από μακριά για τα δρώμενα.
    Επιτρέψτε μου να παραθέσω την άποψή μου για το μεγάλο θέμα που προέκυψε με αφορμή το σχόλιο διαφήμιση του τόπου μας που για κάποιους κρίθηκε ως ένα απλό real estate Και μάλιστα κακής ποιότητας.
    Λοιπόν φίλοι ανώνυμοι και επώνυμοι αυτό που μάθαμε στις διαφημιστικές είναι ότι η διαφήμιση είναι ο 25ος παράγοντας επίτευξης μίας πώλησης. Και πραγματικά για να διαφημίσεις κάτι πρέπει να είναι και αξιόλογο ειδικά όταν και απευθύνεσαι στο εξωτερικό. Για τον τόπο μας που και εγώ πιστεύω αυτό που κάνει η Μπαλκίζα είναι καθαρά διαφήμιση. Και ίσως θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αν οι άρχοντες του τόπου είχαν καλές σχέσεις με αυτούς που κάνουν το φιλμ και προσέγγιζαν και άλλους επαγγελματίες που θέλουν να διαφημίσουν την πραμάτεια τους. Και εδώ ξεκινάει και καταλήγει η ανακύκλωση του προβλήματος που όλοι μας παραθέσαμε στα σχόλια τα παραπάνω.
    Να πάμε μαζί όλοι να δούμε τι είναι αυτό που αξίζει στον τόπο μας. Αξίζει η παραλία, αξίζουν όλες οι φυσικές ομορφιές που υπάρχουν πλούσιες στον τόπο μας, αξίζει η φυσική ιστορία, αξίζουν οι θερμές πηγές, αξίζουμε και εμείς που επιμένουμε. Ο ξένος όμως που θέλουμε ( όσοι θέλουμε να έρθουν) θέλουν να κάνουν συγκρίσεις μεταξύ άλλων Ευρωπαϊκών προορισμών όπως η Νίκαια στην Γαλλία και πολλούς άλλους και εκεί εμείς υστερούμε κατά πολύ. Μην θεωρούμε λοιπόν ότι η κα Μπαλκίζα δεν έπραξε σωστά γιατί και από την τσέπη της κάλυψε το κόστος και στο τέλος της ημέρας αυτό κατέβασε η γκλάβα της και αυτό κάνει.
    Για να φανταστούμε λοιπόν ότι θέλει να διαφημίσει τις συνολικές δομές της περιοχής μας κάποιος και θα έμπαινε στην παρακάτω διαδικασία. Ελάτε στα Βατερά με την υπέροχη παραλία, την τεράστια φυσική ομορφιά, κλπ μπλα-μπλα. Αλλά ιατρείο δεν έχουμε και μην ζητάτε, Γαλάζια σημαία δεν πήραμε αλλά ακόμη ψάχνουμε τον λόγο γιατί μας συμβαίνει αυτό το κακό, atm δεν έχουμε και μην ζητάτε, φως και νερό την βγάλαμε και φέτος ( του χρόνου ποιος θα ξέρει), φαγητό οριακά καλό αλλά μπορείτε να πάτε στην σκάλα Πολυχνίτου ή στην Νηφίδα που θα φάτε με τα μισά λεφτά και από δωμάτια καλύτερα να πάτε στον Μόλυβο. Βλέπεις φίλε ότι δεν υπάρχουν οι δομές που πρέπει να δει ο ξένος για να έρθει στον τόπο μας. Και αυτό το κενό με τον τρόπο που ενεργεί η Μπαλκίζα και η κάθε Μπαλκίζα προσπαθεί να καλύψει και σαφώς να κάνει και την δουλειά της ( δεν είναι κακό αυτό). Μπες και δες τις εκπομπές του Μαμαλάκη και ειδικά αυτές που έγιναν στη Λέσβο και δες πόση ώρα δείχνει αξιοθέατα και σπίτια και πόση ώρα ασχολείται με τα γιαπράκια της θειας Αμερσούδας. Και για αυτές τις εκπομπές που διαφημίζουν υποτίθεται ανά τον κόσμο την ελληνική κουζίνα κάποιοι πληρώνονται και βγάζουν χρήμα και η εικόνα που φαίνεται εκτός από τα γιαπράκια είναι και όλα τα υπόλοιπα.

    • Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

      Pathfinder….Το επιασες το νοημα,,,, Δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα..μακαρι ολοι οι ντοποιοι αν ειχαν αυτη την σφαιρικη αντιληψη πραγματων …θα ηταν ολα ποιο ευκολα…

    • Ο/Η ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ λέει:

      Φίλε Path finder
      Δεν κατάλαβα ότι ζήτησαν από εμένα, μέσα από τη σελίδα αυτή να μεσολαβήσω για να πληρωθούν τα καύσιμα των μηχανημάτων του Δήμου για να φτιαχτεί το parking στο χωριό μας.
      Πολύ ευχαρίστως να το κάνω και να προσφέρω και εγώ για το σκοπό αυτό.

      Αρκεί κάποιος ή κάποιοι να μου το ζητήσουν επώνυμα από εδώ μέσα ή αν δεν θέλουν να δώσουν δημοσιότητα να με συναντήσουν ή να με τηλεφωνήσουν. Είναι πολύ εύκολο να με βρει κάποιος πιστεύω. Αν και νομίζω ότι έχεις το τηλέφωνο μου, σου το δίνω (22510-37415, 9637407221).

      Δεν μπορώ όμως να παίρνω στα σοβαρά όλα όσα λέγονται ανώνυμα εδώ μέσα. Έχω μάθει να μιλάω με το όνομα μου και να παίρνω τις ευθύνες μου γι’ αυτό, δεν έχω μάθει να κρύβομαι πίσω από ανώνυμα σχόλια και κουτσομπολιά, δεν έχω μάθει να δουλεύω σε ομάδες και παρεούλες, ούτε να χωρίζω τους ανθρώπους σε κατηγορίες. Επίσης όσα γράφω εδώ μέσα είναι αυτό ακριβώς που ισχύει, μερικές φορές μάλιστα που μου επιτέθηκαν κάποιοι ανώνυμα ή επώνυμα, από εδώ μέσα, αποδείχτηκε, με τον καιρό, ότι σε αυτά που έλεγα είχα απόλυτο δίκιο.

      Μία πρόταση προς όλους:
      Επειδή στο χωριό μας υπάρχει αρκετή εθελοντική δράση θέτω ως σκέψη να φτιάξουμε έναν σύλλογο εθελοντών με ταμείο, επίσημα θεσμοθετημένο, που να ασχολείται μόνο με εθελοντικές προσπάθειες στο χωρίο μας. Αν κάποιοι ενδιαφέρονται ας επικοινωνήσουν.

      Υ.Γ. Περιμένω και δικό σου τηλέφωνο, αν ενδιαφέρεσαι.

  10. Ο/Η Το τρίτο μάτι λέει:

    Aγαπητέ path finder,

    Διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον τον αντίλογο που διατυπώνεται ανάμεσα στους ανθρώπους που αγαπάνε και πονάνε τον τόπο τους. 
    Γιατί ΟΛΟΙ με το ίδιο κίνητρο πορεύονται. Να γίνει ο τόπος αυτός καλύτερος, να γίνεται όλο και καλύτερος. 
    Αλλά στην πορεία τα πράγματα μπερδεύονται και αναβλύζει κριτική, συνήθως οργίλη, και τριβές που καταλήγουν σε συγκρούσεις.

    Κολλήσαμε όλοι με τα σκουπίδια και τις διακοπές της ΔΕΗ και του νερού και τα φαγητά που μας σερβίρουν και την Γαλάζια σημαία κλπ. 
    Λες οτι κι αν όλα ετούτα φτιάξουν τα Βατερά θα γίνουν ‘κυανή ακτή’  ή Ιταλική Ριβιέρα ή κάτι άλλο πιο εξωτικό, όπως κάποιος  τόλμησε να ψελίσει χωρίς τουλάχιστον να δείξει ότι αστειεύεται.

    Αν παρατηρήσει κάποιος την εξέλιξη που είχαν τα Βατερά τα τελευταία 30 χρόνια, και την συγκρίνει με την εξέλιξη που είχαν όλα τα άλλα μέρη της Ελλάδας θα διαπιστώσει ότι η εξέλιξη των Βατερών ήταν αρνητική!
    Μικροσυμφέροντα και αρπακτικότητα, μαζι με ‘ το μέσον ‘ και ‘ Πολιτικές γνωριμίες’ στέρησαν απο τα Βατερά κάθε δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης. Γιατί η ανάπτυξη εάν επρόκειτο να έρθει θα ερχόταν απο μέσα απο τα Βατερά και όχι απ τον παραλιακό δρόμο που είναι ήδη υπερκορεσμένος.

    Αλλα στο εσωτερικό των Βατερών επικρατεί το χάος. Χωρίς δρόμο για δύο αυτοκίνητα, χωρίς πεζοδρόμια για να περπατήσει κάποιος, χωρίς πλατεία χωρίς χώρο για διαμόρφωση μιας στοιχειώδους αγοράς με τουριστικά καταστήματα και διασκέδαση. Είναι μια μεγάλη περιοχή καταδικασμένη να ζει στο ημίφως και την απαξίωση.

    Δεν θα τραβήξω μακρυά την κουβέντα. Θα μπω κατ ευθείαν στο τι συμβαίνει τη στιγμή αυτή και τι πρέπει να γίνει για να σωθεί ο τόπος και ΟΛΟΙ όσοι κατοικούν εδώ.
     Αυτή τη στιγμή, για λόγους πολιτικούς προωθείται η συνεργασία Ελλάδας Τουρκίας σε τομείς εμπορίου και τουρισμού.
    Είναι μια τάση που θα πάρει εκρηκτικές διαστάσεις τα χρόνια που έρχονται. 
    Η Λεσβος θα γνωρίσει πρωτοφανή Τουριστική ανάπτυξη. 
    Θα γίνει κάτι σαν την Πάρο. Με κοτερα να κατακλύζουν τα λιμάνια της και με τουρίστες υψηλού εισοδήματος να επισκέπτονται για να ανακαλύψουν το νησί και τις ομορφιές του.

    Για να μπορέσουν τα Βατερά να συμμετάσχουν σαυτό το νέο τουριστικό Ελντοράντο ένας και μόνο τρόπος υπάρχει. Η συνεργασία και συνύπαρξη με τους γείτονες , με τα γειτονικά μας μέρη. 
    Και αυτά είναι το εξής ένα. ΤΟ ΠΛΩΜΆΡΙ. Μια όμορφη συγκροτημένη πόλη που όμως ασφυκτιά απομονωμένη κι αυτη , όπως ακριβώς και τα Βατερά.

    Απ το Πλωμαρι λείπουν οι παραλίες, κι απ τα Βατερά η συγκροτημένη πόλη. 
    Απ το Πλωμάρι λείπει ο ζωτικός χώρος κι απ τα Βατερά η Μαρίνα για τα κότερα, οι Τράπεζες κλπ

    Αυτό που πρέπει να κάνουμε ΟΛΟΙ μαζί είναι να επιδιώξουμε την οδική σύνδεση Πλωμάρι-Βατερά . 
    14´ λεπτά θα απέχει το ένα μέρος από το άλλο. 
    Θα δημιουργηθεί ένα χρυσό τρίγωνο Πλωμάρι-Βατερά-Αγιάσσο-Πλωμάρι και όλοι όσοι κατοικούν ή εργάζονται μέσα σ´αυτό το τρίγωνο θα ‘κολυμπήσουν ‘στα λεφτά. 
    Τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια θα φτάνουν ως το σχωρεμένο.  Η Βρυσα θα γίνει το στολίδι, τό αξιοθέατο της περιοχής. Έχει όλες τις προϋποθέσεις. 
    Τότε και τα σκουπίδια θα μαζεύονται, και νερό θα υπάρχει και επάρκεια ρεύματος γιατί τα συμφέροντα θα είναι τεράστια και κανείς δεν θα διανοηθεί να κάνει παραταξιακά παιχνίδια ζημιώνοντας πολυεθνικές !

    Η πορεία προς την ευημερεία της Λέσβου είναι μια ειλημμένη πολιτική απόφαση.
    Το θέμα είναι αν θα συμμετάσχει η περιοχή μάς σαυτό το οικονομικό θαύμα ή όχι.

    • Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

      ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ….πολυ δικιο εχετε για το δρομο Βατερων – Μελιντας….ενα θεμα που εμεις οι παλιοι το πολεμαμε χρονια……δεν ξερω τι ξερετε απο την πονεμενη ιστορια αυτου του δρομου…ο οποιος εχει την ιδια τυχη με το “Πανεπιστημιο/Μουσειο της Βρισας” – και τα δυο δεν γινονται γιατι δεν υπηρξε η πολιτικη βουληση – μονο σκετη κοροιδια – και ας ελθει οποισδηποτε να μου πει κατι το διαφορετικο. Αυτα τα 2 εργα πνοης για τον τοπο μας θα γινουν μονο οταν αλλαξει το πολιτικο σκηνικο – και μονο τοτε… Και σε αυτο το θεμα η περιοχη μας υστερει δυστυχως….προς το παρον βεβαια…

      • Ο/Η Το τρίτο μάτι λέει:

        Αγαπητή κυρία Μπαλκίζα, 

        Θεωρώ ότι είναι λάθος να κρίνετε και να συγκρίνετε δύο έργα τα οποία δεν είναι σε καμία περίπτωση συγκρίσιμα .
        Το μουσείο φυσικής Ιστορίας έχει να προσφέρει περιορισμένα ωφέλη  στην τοπική οικονομία και κοινωνία . Μιά ένδειξη του τι μπορεί να προσφέρει το μουσείο, έχουμε ήδη απο την μέχρι τώρα λειτουργία του.
        Η οδική σύνδεση με το Πλωμάρι πρόκειται να αλλάξει τη μορφή και το επίπεδο ζωής για όλους μας . Πρόκειται να προσελκύσει επενδύσεις ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας.
        Για την οδική σύνδεση Μελίντα-Βατερά λίγα γνωρίζω.Αλλά η χρονική στιγμή των όσων έγιναν τότε δεν έχει την επικαιρότητα που θα έχει τώρα αν γίνει κάτι τέτοιο. 
         Τώρα υπάρχει η πολιτική απόφαση που σημαίνει ότι με άλλα μάτια θα εξεταστούν οι όποιες προτάσεις παρουσιαστούν που θα εναρμονίζονται με αυτή την απόφαση. 
        Τώρα είναι η ώρα να γίνει ο δρόμος. 
        Τώρα είναι η ώρα για τα Βατερά να διεκδικήσουν την θέση που τους πρέπει στον τουριστικό χάρτη της χώρας .

        • Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ λέει:

          Τρίτο Μάτι νομίζω ότι δε είσαι σωστός με τα λεγόμενα σού,Το αν προσφέρει η όχι το Μουσείο αυτό το ξέρω 12 χρόνια που είμαι στό χώρο αυτό.Εχει περάσει αρκετός κόσμος,μπορώ να πω χιλιάδες που το έχουν δει και μετά αφήσαν ή αφήνουν τα χρήματα τούς στά καταστήματα της περιοχής μας.Η βελτίωση του και η υποστήριξη του είναι υποχρέωση όλων μας! .Βέβαια υπήρχε και υπάρχει ένα μέρος πού δε το υποστηρίζει.Μήπως είσαι καί εσύ ένας από αυτούς??

        • Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

          Κουνια που σε κουναγε ..τριτο ματι…και δεν το λεω για να σε θιξω ….αλλα για να υπογραμμησω οτι εισαι ιστορικα ανημερωτος και για το ενα εργο και για το αλλο…..που ειναι αρηκτα δεμενα το ενα με το αλλο…Βαση της διαχρονικης ενασχολησης μου με τα κοινα της περιοχης σε διαβεβαιωνω οτι δυστυχως εαν δεν γινει το Πανεπιστημιο/Μουσειο Βρισας πρωτα, ο δρομος Βατερων – Μελιντας θα παραμεινει ενα ονειρο…στο διηνεκες….Τα αλλοτρια συμφερονα ειναι μεγαλα ( εκτος της περιοχης μας) για να επιτρεψουν να γινουν αυτα τα 2 εργα…γιαυτο ειναι υποχρεωση μας αν υποστηριζουμε πραγματικα την αναπτυξη αυτου του τοπου να μην ξεχωριζουμαι το ενα απο το αλλο αλλα να κανουμε οτι περνα απο το χερι μας να τα κραταμε εξ ισου επικαιρα μεχρις οτου τα λογια γινουν πραξεις.

  11. Ο/Η θοδωρής Γ. Κούσκος λέει:

    Στρατή
    Δεν χρειάζονται τα τηλέφωνα. Προχώρα εσύ και εμείς ακολουθούμε. Βρείτε ένα δικηγόρο να φτιάξουμε ένα σύλλογο η μία Μη Κερδοσκοπική εταιρία και εμείς ακολουθούμε. Αν ισχύει αυτό που είχες γράψει στην σελίδα ότι το parking θα φτιάχνονταν αν βρίσκονταν τα λεφτά για το πετρέλαιο δώσε σήμα μέσα από την σελίδα.
    Τα σχόλιά σου περί ανωνύμων αφού λες ότι γνωρίζεις ( δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο) ας δηλώσουμε ότι δεν με αφορούν. Εξάλλου για κάποιους με θετική άποψη και τοποθέτηση μπορεί η ανωνυμία να είναι μία λύση ανάγκης. Δεν τρέχει τίποτα όμως. Ο στόχος μετράει !!!!!!!!!!!
    Προχώρα φίλε

  12. Ο/Η Αλιευς λέει:

    Υπάρχει κάτι νεώτερο για την περιλάλητη διαφήμιση των ΒΑΤΕΡΩΝ μέσω της κ. Μπαλκιζας ,του κ. Κούσκου και του κ. Γιώργου Στρουμπουλη για το οποίο τόσο μελάνι χύθηκε πριν μερικούς μήνες ??????.

  13. Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

    Ευχαριστω για το ενδιαφερον Αλιεα…Το καναλι εκανε ορισμενα διαφημηστικα τραιλερς τον Οκτωμβριο και θα παιξει τα επεισοδια της σειρας στις αρχες του 2013 , σαν μια ποιο “καταληλη περιοδο” για τους δυνητικους επενδυτες.
    Μολις ξερω ακριβεις ημερομηνιες θα σας ενημερωσω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.