“Δοκίμασα μέχρι και …20!”

Του αγίου Φανουρίου σήμερα και η λειτουργία έγινε στον Άγιο Εφραίμ, όπου μαζεύτηκε πολύς κόσμος. Είναι γνωστή βέβαια η συνήθεια πολλών να τάζουν στον Άγιο, προκειμένου να βρουν κάτι που έχουν χάσει, μια Φανουρόπιτα.

Έτσι σήμερα πρέπει να είχαν προσκομίσει στην εκκλησία πολλές φανουρόπιτες. Ένας Μυτιληνιός τακτικός επισκέπτης των Βατερών (με οικονομικά συμφέροντα στην περιοχή) έλεγε στον Πλάτανο με φανερή ικανοποίηση: “Σήμερα δοκίμασα μέχρι και 2ο φανουρόπιτες!” και συμπλήρωσε: “Η μια καλύτερη απ’ την άλλη!”

Και του χρόνου Γιώργο!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο “Δοκίμασα μέχρι και …20!”

  1. Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

    ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ …ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΣΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ….ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….
    ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ (ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ) ΚΑΛΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΩΝ ΒΑΤΕΡΩΝ…ΕΚΑΝΑ ΤΑΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΑΝΟΥΡΙΟ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ…….ΗΤΑΝΕ ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΑ ΨΗΜΜΕΝΑ….ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΠΛΟ – ΤΡΙΠΛΟ ΞΑΝΑΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ…..
    ….ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΒΑΤΕΡΩΝ…ΑΛΛΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΧΘΕΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ( ΓΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ) ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ….ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΧΡΟΝΙΑ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ “ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ” ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ… ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ …ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑ / ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ “ΕΠΙΠΛΕΕΙ” ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.. ΚΡΙΜΑ – ΚΡΙΜΑ – ΚΡΙΜΑ…

  2. Ο/Η Αλιευς λέει:

    Και τώρα που δεν ονομάζετε το μαγαζί πιστεύετε ότι ο συγκεκριμένος Επαγγελματίας θα διορθωθεί;
    Εγώ θα του το έλεγα κατάμουτρα και μάλιστα ανάλογα την δικαιολογία και τον τρόπο που θα χειριζόταν την κατάσταση θα είχα και κάθε δικαίωμα να τον κάνω βούκινο διότι όταν αυτός δεν σέβεται εμένα και τον ιδρώτα μου γιατί να τον έχω και σε υπόληψη;

  3. Ο/Η Black man λέει:

    Εγώ αυτό που θα κατονομασω είναι το αδιανόητο στην αρένα να προσφέρουνε σε δωδεκαχρονα μπουκάλια ουίσκι και βότκα. Στον φίλο Μενιο εφιστώ την προσοχή του και αναμένω τα σχολιά του.

  4. Ο/Η Αλιευς λέει:

    Εάν αληθεύει η πληροφορία πολύ θα ήθελα να ακούσω την δικαιολογία των γονιών πρώτα και μετά του Μενιου.
    Εδώ μας πρέπει το ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.